-
Odp: Zdjęcia zrobione telefonem
kon, co to jest? Z niczym mi się nie kojarzy, ale pewnie to kwestia wyobraźni ;)
-
Sam sobie odpowiedziales.
-
1 załącznik(ów)
Podczas turnieju siatkarskiego.Załącznik 127000
-
3 załącznik(ów)
Wy to się nie znacie na zdjęciach z telefonu hihi :)
Zdjęcie z telefonu to musi być zdjęciem (przeniesieniem) zdjęcia z aparatu do telefonu i wtedy jest prawdziwym zdjęciem z telefonu hihi :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1408748133
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1408748131
Jako, że mam wielki sentyment do BlackBerry to dzisiaj swojego staruszka BB zmieniłem na BB Q5 i taka pierwsza fota z niego :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1408748140
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
(...)
Jako, że mam wielki sentyment do BlackBerry to dzisiaj swojego staruszka BB zmieniłem na BB Q5 i taka pierwsza fota z niego :)
Ja też! Swojego BB Z10 męczę już ponad rok... i jeszcze żyje :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Ja też! Swojego BB Z10 męczę już ponad rok... i jeszcze żyje :)
Ja już męczę którąś z kolei jeżynkę od 2006 roku :). Ojjjjj brakuje mi kuleczki lub trackpada i tych przycisków funkcyjnych :). Ale za to jest klawiatura - kocham klawiaturę z BB :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja już męczę, któreś BB z kolei od 2006 roku :). Ojjjjj brakuje mi kuleczki lub trackpada i tych przycisków funkcyjnych :). Ale za to jest klawiatura - kocham klawiaturę z BB :)
Ja kuleczki nie użwyałem;), moim pierwszym BB była curewka 8520 :) z gładzikiem :mrgreen:
Najfajniejsza klawiaturka była w 9900, no i w Q10 :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Ja kuleczki nie użwyałem;), moim pierwszym BB była curewka 8520 :) z gładzikiem :mrgreen:
Najfajniejsza klawiaturka była w 9900, no i w Q10 :)
Kuleczka to zarąbista sprawa, nawet lepsza od trackpada. Użycie kuleczki z shiftem lub enterem to najlepsze rozwiązanie w telefonach do kasowania wiadomości lub ich części. Moje pierwsze BB to było bodajże 8310 CURVE (fajne są curewki) :). Jedno BB utopiłem w kiblu - myślałem, że mi je ukradli ale znalazło się po 24 godzinach bo tenże kibel zapchał się a sprawcą tego zapchania było BB :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Kuleczka to zarąbista sprawa, nawet lepsza od trackpada. Użycie kuleczki z shiftem lub enterem to najlepsze rozwiązanie w telefonach do kasowania wiadomości lub ich części. Moje pierwsze BB to było bodajże 8310 CURVE (fajne są curewki) :). Jedno BB utopiłem w kiblu - myślałem, że mi je ukradli ale znalazło się po 24 godzinach bo tenże kibel zapchał się a sprawcą tego zapchania było BB :D
A ja właśnie postawiłem OS 10.3 na swojej Z10 :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
A ja właśnie postawiłem OS 10.3 na swojej Z10 :)
Z10 jest fajny ale odrzuciłem go z góry z powodu dotykowej klawiatury a ja nie cierpię dotykowych klawiatur a maili piszę z telefonu bardzo dużo. No to zostało mi Q10 lub Q5 więc wybrałem Q5 bo tańszy a mnie telefon potrzebny jest do kilku rzeczy - dzwonić, mailować, mieć dostęp do internetu i musi czasami służyć za punkt dostępowy do internetu. Ma to wszystko co potrzebuje a reszta to wodotryski nie warte dla mnie przepłacenia bo z nich prawie nie korzystam a jak już to mam do tego iPada mini 64 :)
-
1 załącznik(ów)
To zdjęcie zrobione telefonem . Podczas mojego urlopu :mrgreen:
Załącznik 127671
-
1 załącznik(ów)
Rowerem po miescieZałącznik 127707
-
1 załącznik(ów)
-
1 załącznik(ów)
Jest w iPadzie taki prosty z lekka powalony program od dziwnych efektów w fotkach. Nigdy z niego nie korzystałem do wczoraj - najpierw strzeliłem sobie słitfocie z iPada a potem....................oświeciło mnie hihi :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1408958526
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
....oświeciło mnie hihi
Ramzes.
-
Jesteś tak śliczny jak ja :D
-
1 załącznik(ów)
W pokoju Pana ArtystyZałącznik 128007
-
1 załącznik(ów)
Tak fota strzelona w czasie jazdy samochodem ale nie mogłem się oprzeć widząc ten budynek, chmurki i odbicia (trochę ją naprostowałem).
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1409266504
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Ramzes.
The Second ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
The Second ;)
No mogę być i nawet Ramzes III o ile ktoś się uśmiechnie z tego powodu ;) :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No mogę być i nawet Ramzes III o ile ktoś się uśmiechnie z tego powodu ;) :)
A juz myslalem,ze "druga reka"
-
6 załącznik(ów)
Takie małe wakacyjne mazurskie wspominki i oczywiście Lumia 920 /jeszcze;)/
najlepiej powiększać.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
(...) oczywiście Lumia 920 /jeszcze;)/.
Czym podpadła 920-tka? :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Czym podpadła 920-tka? :wink:
Tak na prawdę, to niczym...stosunek jakości do ceny jak dla mnie rewelacja;) a teraz gdy mam już wgrany Windows 8.1 to ogólnie bajka ;).
Kolega pozazdrościł, wie że pieszczona była i chce ją mieć;) i mam dwie opcje, 1020 lub 1520 /trzecia opcja za droga 930;)/
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
Tak na prawdę, to niczym...stosunek jakości do ceny jak dla mnie rewelacja;) a teraz gdy mam już wgrany Windows 8.1 to ogólnie bajka ;).
Kolega pozazdrościł, wie że pieszczona była i chce ją mieć;) i mam dwie opcje, 1020 lub 1520 /trzecia opcja za droga 930;)/
Kiedyś mi nawet przez myśl 1020 przeszła, ale ja już niereformowalny jeżynowiec jestem ;)
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
le ja już niereformowalny jeżynowiec jestem ;)
Ja już mam tak od 2006 roku i mojego pierwszego firmowego BB 8310 Kurwika :D. Teraz przy Q5 muszę przyznać bez bicia, że brakuje mi kuleczki lub ewentualnie trackpada (ale tego mniej) i klawiszy funkcyjnych :)
EDIT 1
Chociaż po kilku dniach się przyzwyczaiłem i mi się podoba :)
EDIT 2
Brakuje mi też typowego Google Maps z nawigacją bo innych bzdetów nie używam :). Generalnie nawigacji prawie nigdy nie używam z wyjątkiem sytuacji kiedy wjadę w obce terytoria zurbanizowane i szukam konkretnej ulicy :D
EDIT 3
Szkoda, że wzornictwo BB się trochę gdzieś zagubiło - kiedyś były to najładniejsze telefony a teraz są takie jak wszystkie :)
Coś do snu z mojego obecnego Q5, czyli jak z BB uwiecznić samojebkę w rosyjską ruletkę :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1409351206
-
4 załącznik(ów)
Jeszcze jedna wrzutka z Rucianego-Nidy ;) oby do lata...
Załącznik 128287
Załącznik 128288
I kwiatuszek ;)
Załącznik 128290
-
1 załącznik(ów)
Dzisiaj będzie efektownie bo do foty użyłem efektów z mojego telefonu (tych firmowych w pakiecie) :D
Posiedzenie przed telewizorem :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1409596583
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Dzisiaj będzie efektownie bo do foty użyłem efektów z mojego telefonu (tych firmowych w pakiecie) :D
Posiedzenie przed telewizorem :D
Aż musiałem w moim sprawdzić... i faktycznie jest coś takiego.
-
A ja takie ostatnio ustrzeliłem:)
-
1 załącznik(ów)
I taki spider:wink:
Załącznik 128761
-
Na urlopie czasem wygodniej było coś zrobić telefonem:
-
1 załącznik(ów)
Kiedyś kolega wspomniał o stronie na FB 'zrobione na odpier...'. Przypomniałem sobie o tym, przejeżdżając między Rondem Grzegórzeckim a Mogilskim w Krakowie, urzeczony precyzją strzyżenia trawy:
Załącznik 128805
-
1 załącznik(ów)
Taki hdr-ek popełniony moją LUMKĄ 920 :wink:
Załącznik 129561
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
Taki hdr-ek popełniony moją LUMKĄ 920 :wink:
Ee no! Śliczne!
-
1 załącznik(ów)
Nawet i ja wczoraj pstryknąłem badyla:
Załącznik 129563
-
1 załącznik(ów)
I kolejny hdr-ek z kwiatkiem , Lumia 920
Załącznik 129897
-
1 załącznik(ów)
a mnie dziś z rana, w drodze do pracy, tak filozoficzno-egzystencjalnie naszło ;)
Załącznik 130064
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dzemski
a mnie dziś z rana, w drodze do pracy, tak filozoficzno-egzystencjalnie naszło ;)
Trza było dopisać cytatem z Lindy: "a co cię to obchodzi szpiegu p....y" :-D wpędziłbyś mazacza w depresję. :mrgreen:
-
1 załącznik(ów)