sporo tego :wink:
Wersja do druku
sporo tego :wink:
a to jeszcze nie koniec :arrow:
POst 313 6.- piękne światło, 1. j.w. i ładny krajobraz. Ciekawe jest też 4., na 7. ilośc kamienia mnie przytłacza.
Nie wrzucaj tak szybko i tak wiele proszę.
Pozdrawiam AP.
Uchwyciłeś piękną chwilę. W 5. przeszkadza mi perspektywa,
a w 11. przydała by się większa GO - budynek wydaje się
nieostry. Urocze miejsce.
dzięki panowie z wizytę i wyrażenie swojego zdania pozdrawiam :wink:
Z pierwszej wrzutki (1.3.4) najbardziej mi odpowiada.
To mój faworyt, jedyne co mi przeszkadza to czarna bryła skał, ale tego się chyba naprawić nie da, przynajmniej nie z jpg'a.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1306797348
Fajne klimaty!
Pozdrawiam
Ja
a mnie podoba się to ostatnie. może za ciemne po prawej ale fajnie złapany efekt deszczu do tego kolory też ok.
:arrow:
Ostatnia panorama bardzo przyjemna podobnie jak poprzednie widoki :grin:
dzięki miłego dnia :wink:
Maciek robisz coraz lepsze zdjecia, ale nie wstawiaj tyle na raz bo trudno sie skupic na jednym :wink:
ostatnie rewelacja :)
dziękuje panie i panowie ucze się od najlepszych
http://1x.com/#!/photos:esystem:
Jakoś dziwnie ta stronka chodzi.
Pojawia się i znika.
może musisz sie zalogować
:wink:
ok jeszcze ciepłe fotki to samo miejsce ilosć zdjęć 10 kompromis :wink::esystem:
:esystem:
nie trzeba się logować, podałeś zły link do swojej sesji, powinien być:
http://1x.com/photos
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
jeśli chodzi o twoje zdjęcia to ja się poddaje :-(.
Nie numerujesz, trudno się odnieść do konkretnego zdjęcia.
Wrzucasz hurtowo podobne zdjęcia.
Albo wybierz sam różniące się tematy, albo skup się na tylko jednym
temacie/ujęciu wtedy będzie można odnieść się do wersji.
Napiszę ogólnie. Na większości twoich ujęć brakuje mi światła i wiele elementów staje się czarną plamą.
no tak nie numeruje zdjęć moja wina co do ilości którą pokazuje owszem jest sporo tych fotek myślę ,że większego problemu z odbiorem ich niem ma .Warsztat pracuje nad nim cały czas i braki są widoczne zdaje sobie z tego sprawę .Mój wątek traktuje jako szanse pokazania większej ilości zdjęć , i jak znajduje się ktoś komu te fotki się podobają ciesze mnie to niezmiernie i mobilizuje do dalszych starań , nie no cóż jestem amatorem samoukiem z troche ponad rocznym stażem i mam do tego dystans pozdrawiam :esystem:
pierwsza wrzutka była lepsza ale i tak, podoba mi się drugie zdjęcie
pewnie można by się przyczepić że nie ostre, że za ciemne ale ma coś w sobie co mnie przyciąga :).
6 też nawet fajne
jedna uwaga - od 8 wszystkie lecą albo w prawo albo w lewo. myślę że można było tego uniknąć
Jedyneczka oraz szostka najbardziej mi pasi.
witam i dziękuje
witam teraz zaprezentuje kilka wczoraj improwizowanych portretów z naszego balkonu Ja ,Elvi ,i piękny zachód słonca zapraszam :cool:
pani wyszła w przyzwoicie tylko na jednym ujęciu, w miarę naturalnie, na reszcie widać, że nie ma ochoty na fotografowanie i kiepsko to wygląda.
Tak zazwyczaj kończy się fotografowanie od niechcenia z fotela.
i masz mnie dokładnie tak było :wink:pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
masz racie
:wink:
Z ostatniej wrzutki dwojka najbardziej mi pasi.
napewno tam wrócę więc kto wie zbieram na laptopa i wtedy powalcze z obróbką zdjęć tymczasem zamierzam nabyć14-54 i zakup laptopa przesuniemy w czasie hmmm
:mrgreen:
wydaje się że na zdjęciach z pleneru zabrakło ostrości
Widać postępy :)
dziękuje :wink:
Z ostatnich najbardziej podoba mi się drzewo z drogą bardzo ladne.
Droga z drzewem wyszły świetnie - bardzo udany krajobraz. Jakbyś numerował zdjęcia byłoby łatwiej odnosić się do poszczególnych prac. :grin:
dziękuje właśnie miną rok odkąd jestem posiadaczem lustrzanki los chyba pchną mnie w system Olympusa :) .Rok również katuje was swoimi pracami no ładnie ..... muszą przygotować jakąś ciekawą prace z tej okazji hmm a tu czasu brak ,będzie z poślizgiem .:esystem::esystem::esystem: