Hmmmm... wieśniara?
wiśniówa?
tańcząca z wilkami?
Skrobaczka :???:
Wersja do druku
Ogólnie ładnie, poprawnie :) A jak by tak o "złotej" godzinie ?:)
Uwielbiaczka robaczka? ;-)
T.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Postaram sie. Choc nalisciak byl robiony juz tak raczej pozniej. Slonce bylo fajnie lekkimi chmurkami przykryte co dalo IMHO b. dobre oswietlenie.
T.
EDIT:
Okazalo sie ostatecznie, ze to nie Nalisciak, tylko Opuchlak :)
W zwiazku z tym, ze wloczylem sie po krakowskim Kazimierzu ostatnio nocami - podczas FotoNocy Synagog zapodaje pare "wizji" :)
224.
Załącznik 48820
225.
Załącznik 48821
226.
Załącznik 48822
227.
Załącznik 48823
228 - wersja A i B :)
Załącznik 48824 Załącznik 48825
Pozdrawiam
Thomasso
Naliściaki świetne.
Z "ostatniej" wrzutki podoba się 3-ka. Ciekawe foto.
Pozdrawiam.
Siema!
228b rzondzi!:grin:
Fajna wrzutka.
Pozdrawiam AP.
226 - nie od razu wiadomo o co chodzi i dlatego mi się. Natomiast ta czarna przestrzeń jest "pusta".
Jako zwidy najbardziej pasuje mi 226, herezje zostawiam innym.
Z niedzielnego (juz wczorajszego) wypadu do Kozubnika, gdzie w czasach PRL-u miescil sie wielki kompleks wypoczynkowy. Obiekt teraz stoi opuszczony i powoli sie rozpada...
229.
Załącznik 49107
230.
Załącznik 49108
231.
Załącznik 49109
232.
Załącznik 49110
Kolejne w drodze...
PZDR
T.
Ciekawe towarzystwo zabrałeś ze sobą.
Malowane przed sesją czy na stałe?
231. kapitalnie zagrana.
Pozdrawiam AP.
PS. Ja swoich dennych produkcji jeszcze nie widziałem.
229-232
bardzo mi się podoba. To obecni mieszkańcy?
W sprawie zdjęć makro.
Pomijając już ostre światło, czy to naprawdę nie możliwe by uzyskać ostry obiekt?
Malowanie stale. A para jako modele genialna! :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Taaak ;-) Ich zatroskane (?) miny mowia wszystko - dach przecieka, wieje szparami, ciemnawo.. ale z nadzieja patrza w przyszlosc ;-)
W jakim sensie niemozliwe? Mozliwe, tylko trudne. No i zalezy od ustawienia obiektu wzgledem aparatu -> rozklad GO. Przy wiekszym robalu np. ciezko zmiesc calego nawet domykajac ekstremalnie do okolic f11/f22 :/
T.
Fajni wczasowicze, ale nie zazdroszczę im warunków wypoczynku. :)
Kozubnik zapowiada się ciekawie. Akty pośród rozpadu będą ?
Fotki z Kozubniku fajne, bedzie wiecej ?
Pierwsze chyba najlepsze, ma coś w sobie msz :)
Model ciekawy :D
Wracam do tej sesyi i nasuwa mi się jedna myśl - to wszystko jest takie... kolorowe, wymuskane, ładne, oni niby z dziarami i kolczykami ale tacy... zadbani, jakby wystylizowani na potrzeby sesji. Ruina kolorowa (ładny bokeh, wcale jej właściwie nie widać).
I teraz nie wiem - czy to zarzut, czy komplement - to jest po prostu ŁADNE ;)
Czy takie miało być?
Tak a propos, bo pisałem już o tym pod zdjęciem w galerii - kiedyś było jasne - skiny, punki, metale, hipy, rasta. Teraz jest zjawisko jakiegoś "post-pomieszania".
Koleżanka Bufetowa dobrze zauważyła to "wymuskanie", co mogłoby świadczyć o pewnym pozowaniu na kogoś, chociaż oczywiście nie znam tych ludzi i nie wiem, jak naprawdę jest.
Tak, jest pewien zgrzyt - z jednej strony to zadbanie, z drugiej rujnacja.
Sama fota w sobie, bez kontekstu - świetna.
No zadbani... mysle, ze ten dysonans to wynika z naszych nalecialosci. Ze jak dziary, kolczyki to od razu pijak, zarzygany i smierdzacy (no w kazdym razie w ten desen). Tymczasem to sa normalni ludzie. Barwni - doslownie i w przenosni :)
Wystylizowani jakos specjalnie na potrzeby sesji nie byli. Owszem fryzurki troszke jakby bardziej dopracowane niz na codzien i tyle.
Co do ruiny... jak pisalem wczesniej. Nie mialem weny stricte na ruiny. Spodobali sie modele i chcialem ich jakos wykorzystac, dlatego ciasniejsze kadry i mniej ruin. To co widac, to IMHO wlasnie fajnie stoi w opozycji do postaci, takie wyposrodkowanie, ruiny nie dominuja, a jednoczesnie stanowia fajne tlo, "tylko" i "az" zarazem.
Tomek
Ostatnia wrzutka "malowanej pary" wyszła, moim zdaniem, bardzo fajnie.
Kolorystyka i winietka gra jako całość i daje fajny klimat.
Nie wiem czy się nie mylę ale czy nie poprawiałeś dziewczynie na 231 lewego oka?
Generalnie fajnie wyszło :)
Zaprezentuje zatem jeszcze 3 foty z wyprawy "na Kozubnki". Pewnie nie tak fajne jak poprzednie, ale IMHO calkiem zjadliwe ;) Utrzymane dalej w styli "pin hole industrial" ;-)
233.
Załącznik 49472
234.
Załącznik 49473
235.
Załącznik 49474
Pozdrawiam
Tomek
234 swiatlo mi tu bardzo pasuje,ale drobna korekte bym zrobil-i jak?lepiej?czy niepotrzebnie?
Trzy ostatnie świetne.
Oglądałem z rozdziawioną buzią.
Dzieki za odwiedziny. To jeszcze taka mala reminiscencja ;-)
236. "Stajlovo"
Załącznik 49548
Pozdrawiam
T.
Fajne kolorki, te modelki i te zastane.
Pozdrawiam AP.
Mirek, choć młody, rozbiera babki jak stary rzeźnik półtusze.
Trzeba będzie potrenować zdejmowanie staników bez zdejmowania sukienki. Nosicielkę staników zatrudnię w celach treningowych.
Thomasso, brak skali do oceny.