1 - ładne po poprawce chyba lepsze ;)
2- MZ najlepsze z tej serii, lubie taki klimat :grin:
3- o krzakach z prawej już było :-P ja bym jeszcze ucieła tego krzaka z lewej u góry :wink:
ładna wrzuta :wink:
Wersja do druku
1 - ładne po poprawce chyba lepsze ;)
2- MZ najlepsze z tej serii, lubie taki klimat :grin:
3- o krzakach z prawej już było :-P ja bym jeszcze ucieła tego krzaka z lewej u góry :wink:
ładna wrzuta :wink:
:grin:
zajzyj tutaj, mam nadzieje ze ten link Ci pomoze http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/k/0.htm
Popatrzylem sobie na maczki,krajobrazy.Naturalne kolory,prawidlowo oddany klimat miejsca i swiatla-Podobaja mi sie.Oby tak dalej.
Witaj,
Ostatnie wrzuta bardzo fajna: przyjemnie oglada sie takie sielskie pejzaze, ladne swiatlo, fajne kadry.
Gratuluje i pozdrawiam serdecznie
120 jasniejsza...ladny kadr.
Jedynka po poprawce Tomashhh`a lepiej się przezentuje msz. Za to dówjeczka bajkowa :roll: Bardzo ładna ta ostatnia wrzuta jednym słowem. Trzymaj tak dalej :grin:
A teraz może trochę owocowo?
Owocowo.... swietnie.
1 i 2 zdecydowanie na...
TAK!!!
Ładnie, dodałam bym jednak troche kontrastu i nasycenia :grin:
Dziękuję za komentarze. To teraz z innej beczki. Moje próby.
"Helikopterek " nieźle uchwycony, ale wydaję mi się, że coś przysłoniło jej buzię. Trochę światełko szwankuje, ale jest ok. Czaroz napisał o 1 i 2, ale czy to o tych z początku tematu ? Poogladałbym wcześniejsze Twoje zdjęcia, ale nie ma numeracji, nie ma ogladania. Pozdrawiam
Witaj, Czaroz napisał (tak sądzę) o wrzutce składającej się z 3 zdjęć. Od pewnego momentu zaczełam wstawiać inaczej zdjęcia ale w numeracji chyba się nie pomyliłam. Wszystkie zdjęcia od początku wątku są numerowane. Jak ustawisz się na miniaturce to masz numer zdjęcia np. P124 (to ostatni numer zdjęcia). Wczesniejsze wrzutki mają numerki przed zdjęciem. Fajnie, że do mnie wpadłeś.
Pozdrawiam
Ważka ładnie uchwycona, fajne kolory i GO : )
Szkoda, że jakość w tle spadła, ale poza tym mnie się podoba : )
Pozdrawiam : )
A może takie cynie bedą sie podobały albo ne?
Miłe w odbiorze te ostatnie cynie : ) Ładna kolorystyka, jak i kadrowanie. GO w moim guście, bardzo udana! : )
pozdrawiam, Ola : )
Dziekuję. Ok postaram się następnym razem. A co sądzicie o tym zdjeciu?
Mi się podoba :)
Mnie się bardzo podoba : ) Ze względu na b. ciekawą tonację, ułożenie w kadrze i subtelnie ułożone światło zaakcentowane przez GO na drugim liściu : )
Pozdrowienia : )
Bardzo ładnie kolory zagrały.
Piękne tło ;) Szczególnie ładnie się komponuje z dolnym liściem
Podoba sie, ladne.
sliczna ta Twoja ostatnia fotka - i te kolorki. MIODZIO :))
Ja również jestem za. :grin:
Kadr, kolorki palce lizać. :wink:
Serdecznie wszystkim dziękuję.:lol:
Ostatnie bardzo udane. Ładne kolory i kadr. Tło fajnie się komponuje z liśćmi. No Ogólnie na plus : )
Kilka zdjęć z tarasu widokowego. Co Wy na to? Będę wdzięczna za konstruktywną krytykę.
Trochę Ci się zdjęcia "rozlazły" (perspektywa, zdjęcia z góry) ale kadry mi się podobają. W ostatnim ostrość gdzieś uciekła.
Czy to HDR-y czy tylko "hdr-owane" a może tylko niebo "hdr-owane"? :roll:
W każdym razie obróbka mi się podoba :)
Zawsze chciałem się wdrapać na ten taras, teraz wybiorę się na pewno :)
Fotki ładne tylko czy nie warto było poczekać z godzinkę aż słońce całkiem zajdzie? Wydaje mi się, że wtedy kolory byłyby bardziej naturalne. No chyba, że taras zamknięty po zachodzie ;)
Bardzo fajne kolorki
bardzo przyjemnie się oglądało :wink: ładnie :)