Samotny oraz kapliczka... najbardziej do mnie przemawiaja..
Wersja do druku
Samotny oraz kapliczka... najbardziej do mnie przemawiaja..
Kapliczka fajna, choć ja chyba bym zrezygnowała z tego połączenia koloru i bw (tło).
Słup - chyba brakuje ostrości. Rozumiem intencję, ale jednak za dużo tych linii w kadrze i zrobił się bałagan.
Co do słupa to narzuca mi się taka myśl iż może pomogło by mu gdyby pierwszoplanowy drut umieścić jakoś symetrycznie w kadrze ;)
Słup chyba do prostowania troche, i jak mówi Jolly brakuje ostrości.
Samotny i kapliczka fajnie :)
W autoportrecie ucięłabym troche doły bo widac chyba kogoś włosy :)
PS. Sama mam podobny autoportret :)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za oceny, komentarze i uwagi.
Żeby wątek nie zapadł się pod ziemię wygrzebałem kilka zdjęć z dna szuflandii :wink:
Z ostatniej wrzuty 3 i 5 mi się spodobało :) reszta jakoś nie bardzo :roll: w 5 szkoda ze górna barierka nie jest równoległa to czerwonej. w 3 mogłes chyba zrobić pół kroku w prawo albo mi się wydaje :)
pozdrawiam
MZ lepiej ale przyszło mi do głowy takie coś :roll::
Fajne :) twarz z tych drzwi się zrobiła :grin: Elegancko, Dzięki !!
Te drzwi po przycięciu, konwersji na b&w fajne : ) Najlepsze ujęcie MZ z serii : )
Podciągnęłabym kontrast, ale ja z obróbką kuleję, pokombinuj z tą fotą, ma potencjał : ))
Pozdrawiam : )
@ Helmut, zainspirowało mnie to Twoje tak ciasne przycięcie :grin:
Pobawiłem się chwilę i takie coś mi wyszło :shock: :wink:
Dajcie znać jak Wam się to podoba
MZ dobra robota :wink:
Żółto niebiescy/eskie ;)
W zestawieniu to jedynka oraz trojka najbardziej pasuja.
Trójka ekstra w obróbce : )) Świetny motyw, dobrze dobrany kolorystycznie i jak wczesniej pisałam kadrowo : )
Imo 2 najlepsze, ale generalnie bardzo fajne kolorki. Ręcznie mazałeś czy filtrowane?
hmmmm, dziwne to ostatnie z prawej troche ciasno, a tak ogólnie to nie moge powiedzieć, że mi się nie podoba, ale nie moge też powiedzieć, że mi się podoba :roll:
PS. Twoje "POzdrawiam" w podpisie jest upolitycznione czy przypadkowy błąd? Bo się tak zastanawiam :grin:
Ta fota właściwie powinna trafić do dziwactw, ale strasznie ją lubię, postawa tego Pana, sylwetka mówią o Nim wszystko :grin:
Co do podpisu to celowy zabieg, ale nie polityczny...przecież to forum fotograficzne :wink:
Dwie następne "dziwne" fotki, pierwsza "W zdeformowanym świecie" a druga
"kolor muzyki"
Kolor muzyki... klimat fotki fajny, podoba sie.
1- nieogarniam:D
2- bajerka, w dobrym momecie cyknieta, wyglada jak by modelka specialnie pozowala
Jedynki nie rozumiem....abstrakcyjne, dość mocno : )
Dwójka bardzo fajna, bdb kadrowanie, tonacja i ujęcie : )
Pozdrawiam : )
Znieksztalcone - rozumiem zamysl, ale tylko to bo dalej nie wiadomo co autor mial na mysli :/ Malo co widac i za ciemne.
"Koncertowe" fajne - jestem na tak. Kadr udany, swiatlo nie (no ale na to wplywu nie miales wiec wybaczam) :)
T.
Ostatnie dwie podobają mi się :wink:
Witajcie,
Dawno nic nie dodawałem, ale wczoraj byłem na meczu hokeja na lodzie w Sanoku.
Pierwszy mecz sparingowy pomiędzy KH Sanok a zespołem z Krynicy. Mecz zakończył się miażdżącym zwycięstwem Sanockiej drużyny :grin:
Oto kilka fotek z tego meczu, niestety dysponowałem tylko kitowa 40-150 :cry:
Ciekawe jak ja swoje wstawię pewnie będzie to samo :P
A moze ciutke inaczej obrobic?Jak myslisz?Ten kit nie jest az taki zly pprzecie.
Kurka wodna Mirek, elegancko :grin: po raz pierwszy obrabiałem na nowym notebooku z matryca 13'' wiec jasność i kolorki mogą być nie teges :oops:
To prawda że to szkło jest niezłe, ale większość zdjęć była totalnie niezdatna do pokazania :cry: a szkoda bo sport bardzo widowiskowy, aaa nie dodałem że wszystkie fotki robione poprzez 1,5 cm plexi.
No Mirek dobrze Ci to wyszło :) z wrzuty widać że sport bardzo dynamiczny :grin:
No i po wakacjach :cry:
Ale za to kilka nowych tematów mogłem uwiecznić :grin:
Dzisiaj, fotki z przemarszu taborów mających zasilić siły Grunwaldu przez Warszawę.
Ciekawy jestem Waszych opinii.
Ciekawe, ale kadry czasem wydają sie być zbyt ciasne MZ.
pozdrawiam :wink:
Zaczynam węgierski wątek, tam właśnie spędziliśmy część wakacji :grin:
Stacjonowaliśmy w Tiszaujvaros, miasteczko z dużym kompleksem basenów.
Jednak najciekawsze były wycieczki jak już słońca i basenów było dosyć :-P
Pierwsze miasteczko to Eger, piękne stare miasto, zamek i kościoły.
Zatrzymaliśmy się jak się okazało nieopodal targu warzywnego i oto kilka fotek stamtąd.
Sam budynek zupełnie nieciekawy, ot hala. Ale to co można znaleźć na stoiskach...cud malina. Kolory, zapachy i język którego ja zupełnie nie rozumiałem :wink:
I co były tam tylko papryczki ? ;)
niektóre nie wyglądają zbyt apetycznie :-x
Witaj:)
Eger piękne miasto...w ogóle Węgry są super na wakacje - znam więc z miłą chęcią oglądnę więcej fot z Egeru i powspominam:)
P.S. Nabrałem smaka na gulasz i na dobre Egri Bikaver:)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
...jeszcze co do fot to z balansem bieli coś nie teges, ale jak powiadasz na hali robione więc trudne oświetlenie zapewne było