Cześć, miło Cię widzieć, dawno nic nie wrzucałeś. :)
Ostatnie najbardziej, chociaż pierwsze całkiem w porządku. Szkoda, że na trzecim ująłeś bardziej trenera (?) niż dziecko.
Wersja do druku
Cześć, miło Cię widzieć, dawno nic nie wrzucałeś. :)
Ostatnie najbardziej, chociaż pierwsze całkiem w porządku. Szkoda, że na trzecim ująłeś bardziej trenera (?) niż dziecko.
]Cześć, miło Cię widzieć, dawno nic nie wrzucałeś. :)
Ano dawno marazm po prostu i małe przetasowania sprzętowe . Ale z forum nie uciekam :grin:
Dzięki za wpisy i komentarze - dzisiaj kolor
Dzie byleś jak Cię nie było? :D
Robert, druga wrzutka ciut ciekawsza reportersko, jednak czegoś i tak mi brakuje. Kulisy konkursu nieciekawe, skupiłabym się więc na niezwykle widowiskowym sporcie - więcej ujęć typowo sportowych, z kulis zaś więcej zdjęć pokazujących emocje dzieci.
Znowu z szuflady "festiwal "2010 .W tym roku impreza odbędzie się w terminie 15-17 lipca . Mam cichą nadzieję ,że zdobędę akredytację , bo reporterka bardzo mnie "kręci "Dzięki za oceny i odwiedziny
Panczur-słoneczko najlepszy jest :[)
Cześć Robert1088!
Fajna wrzuta, moje faworytki: śpiący punk i czupurek !:grin:
Pozdrawiam
Ja
Świetna wrzutka ;) trzecie najlepsze
Z wczorajszego wypadu - wyścig kolarski . Zainspirowałem się zdjęciami Czarnego przedostatnie i ostatnie foto to moje fiksografie :wink:
Wyscig maluchow fajny :-)
Srodkowe fajne :grin:
a mnie pierwsze bardzo się podoba !
Fajnie, fajnie... A dwójeczka bomba! :)
Dzisiaj portretowo . Zawsze fotografowałem moją szwagierkę Anie były tego aż 2 sesje . Po prawie rocznej " portretowej " przerwie trafiła mi się Aga . W czasie sesji "wyłazi " mój brak doświadczenia z modelkami ale Aga była bardzo cierpliwa . Dlatego podziwiam pracę z modelami i zdjęcia Wanilli , Eddiego , >Rave_n> i wielu innych na tym forum :) Potem wrzucę coś w kolorze
Żadnych komentarzy - jest aż tak źle ? Trochę koloru :wink:
Mi się podobają :)
Zle nie jest,jest dobrze.Ja wiem,ze to nie kwiatki,to portret,to wyzsza szkola jazdy.Jednak bym niektore obszary poddal retuszowi.Ponizej masz orginal,zaznaczone miejsca ,ktore moim zdaniem nalezy dopracowac i wynik jak moim zdaniem bedzie lepiej.Zaznacze,ze to tylko moje skromne zdanie.Nie wygladzalem cery.
Epicure , Mirek dzięki . Mirek uwierz mi chciałbym robić takie portrety jak ty "kwiatki " Co do retuszu nie brałem się za to bo po prostu nie umiem :grin:
Dzisiaj rodzinnie - zdjęcia do albumu -synek mojej szwagierki . To pierwsze foto z serii " kartki z podróży " ale to w następnej odsłonie . Dzięki za komentarze :grin:
Widziałem te zdjęcia już jako beta tester ;-). Podobają się, świadczą o tym, że zdjęcia rodzinne mogą być fajne i ciekawe. Najfajniejsze jest ostatnie. Ja być może obrobiłbym te foty nieco hmmm delikatniej.
Też najbardziej podoba mi się ostatnie. Fajne foty. Szkoda tylko, że na drugim zdjęciu oczy dziecka wyszły troszkę nieostro.
Podobnie jak poprzednikom mnie rowniez najbardziej sie spodobala ostatnia fotka.
Niczym z kalendarza :)
Chyba Karol ma racje, ze przydalaby sie ciutke delikatniejsza obrobka, ale i tak bardzo mi sie podobaja.
Pozdr.
Fajne fotki. Obróbka mnie pasuje. Moję uwagę zwróciły 2 i 3.
Pozdrawiam AP.
Dla mnie również obróbka zbyt agresywna.
Robercie, kadry z dzieciaczkiem naprawdę świetne. Ale ja również uważam, że obróbka jest zbyt agresywna. Piękne BW zastosowałeś we wcześniejszych dwóch portretach. I naprawdę chętnie podobną obróbkę widziałabym i w tych zdjęciach - delikatną, świetlistą.
3 najlepsze, pełne emocji, więcej takich
Dzięki wszystkim za odzew - to bardzo pomaga .Obróbka , no cóż nie jest moją najmocniejszą stroną ( może jakiś kurs ?) :oops: Dzisiaj otwieram cykl " kartki z podróży " . Na pierwszy rzut Bolonia i zdjęcia uliczne .
większość mi się podoba, lubię oglądać ciekawe twarze ludzi z różnych miejsc.
Podobają mi się owe kartki z podróży. Szczególnie trzecia fotografia. I obróbka znacznie przyjemniejsza niż w portretach rodzinnych. W poprzedniej serii (nie będę oryginalny) podoba mi się szczególnie trójka.
dobre, ciekawe foty
pozdrawiam
Podobaja mi sie pierwsze trzy fotki z ostatniej wrzutki.
Widzę, że wypad do Włoch zaowocował fajnymi zdjęciami :)
Dzisiaj kolor . 22 maja -wyruszam z aparatem w miasto . W centrum mnóstwo straganów z kwiatami i ludzie z różami .Bardzo dużo osób udaje się w kierunku niepozornego kościółka ...Już w domu dowiedziałem się że ,to dzień poświęcony Św Ricie patronce spraw trudnych i beznadziejnych . Symbolem Św Rity jest właśnie róża .CDN
Jarocin -dzisiaj rusza festiwal . Zdjęcia wczorajsze ludzie dopiero się zjeżdżają . Myślę że będzie ciekawie .Jest parę fajnych kapel np Bad Religion ....
Wstęp fajny. Czekam w takim razie z niecierpliwością na kolejne. Pamiętam poprzednie (zesłoroczne chyba?), naprawdę świetne zdjęcia i liczę, że w tym roku będzie równie ciekawie. Samej zdarzyło mi się raz być na festiwalu w Jarocinie...hmmm...za czasów młodości...czyli powiedzmy to była ta poprzednia edycja :lol:I tym bardziej z przyjemnością oglądam te zdjęcia. Pozostał jakiś sentyment chyba we mnie do tego miejsca.
Fajna wrzuta, czekam na relacje z festiwalu.
Swietnie sie zapowiada ten reportarz Robert.
Dawaj wiecej :grin:
Kierunek Jarocin ciekawy poczatek, czekam na nastepne fotki.
Witaj robert1088!
Świetny wstęp! naprawdę udany, bo wciąga i aż się prosi o jeszcze!
Tak więc czekam na dalszy ciąg programu!:grin:
pozdrawiam
rozreportarzony
Ja