Jezus magiczny. Wierzę, że nie było lepszych warunków do wykadrowania, ale i tak to bardzo ciekawe. Czy masz jeszcze jakieś zdjęcia z tego kościółka? :)
Wersja do druku
Jezus magiczny. Wierzę, że nie było lepszych warunków do wykadrowania, ale i tak to bardzo ciekawe. Czy masz jeszcze jakieś zdjęcia z tego kościółka? :)
Dzięki, 105 to jedno z moich ulubionych zdjęć, jakie ostatnio zrobiłem.
Oczywiście z kościoła mam więcej, rzadko zdarza się taka okazja(poduszki też tam). Dam jeszcze jedno, pełne oczywistych wad, ale......:-).
Ostatnia fotografia ma w sobie to "coś" :)
Hm szkoda, że osłonięto je workami plastikowymi, bo gryzie się to z klimatem. Ale ciekawe, naprawdę. :) Zazdroszczę możliwości.
Gdyby nie te worki to chyba bym tego zdjęcia nie zrobił:-).
Dobra, zima się kończy a u mnie jeszcze masa zimowych ujęć. Zgodnie z hasłem "nie kiś fot w szufladzie" kilka zimowych.
111.
112.
113.
113 bardzo mi się podoba. IMHO dobra kompozycja. Świetnie gra kolor na dole.
A całość opowiada historię :)
T.
Świetna zasada z tą szufladą ;) dzięki niej mogłam zobaczyć Twoje prace ;p
Na 111 czegoś mi brakuje i słabo wypada na tle pozostałych dwóch zdjęć. 112 i 113 są bardzo fajne. Piękne kadry, zimowy mroźny klimat. 113 podoba mi się najbardziej- urzekły mnie kolory. Pozdrawiam serdecznie.
114. Poranne, dobre czasy się zaczynają...
Ale klimacik, mniam. Pewnie masz jeszcze jakieś z sesyjki.
Ostatnie w kapitalnym klimacie, tylko te dolne narozniki jak dla mnie ciutke za ciemne.
Zimowa pora takie miejsca maja swoj urok (113.114)
Serdeczne dzięki za komentarze i odwiedziny.
Pierwszy dzień wiosny to ostatnia okazja na zamieszczenie zimowych zdjęć:-).
ps. mgliste poranki w brytyjskim klimacie pewnie jeszcze nieraz tu zagoszczą, a ciemne rogi, no cóż, niektóre szkła tak winietują:-).
ps2. zapraszam na bloga, tam w najbliższym czasie więcej nowych zdjęć (adres w stopce).
Zapraszam do obserwowania, linkowania, komentowania i co tam jeszcze .....
pozdrawiam serdecznie
B.
115.
116.
Swietne fotki zaprezentowales w pierwszym dniu wiosny.
Podoba mi się ten krajobraz na 116.
Ta "wyprana" 116 calkiem fajna.
Widze, ze teraz trzymasz "poziom" :wink:
Chełmsko Śląskie, magiczne miejsce. Czasem człowiek trafi tak, że nie idzie nie porobić kiczowatych obrazków:-).
117.
ps. trzy inne spojrzenia: http://bartekdymek.blogspot.com/2011/03/18.html
Mnie najbardziej 113, ale mam pytanie o winietę - spod szkła czy obróbkowa ?
Częściowo od szkła, pogłębiona obróbką:-).
Co do tych winiet, to mam wrazenie że jest to ostatnio zjawisko modne w fotografii. A mogłabys zamieścić dla porównania bez i z ?
Na ostatnim winieta mi nie przeszkadza, nawet ciekawie zamyka ten kadr. Podoba mi się.
Jakby nieostro.
Za szeroko, chyba lepiej byłoby pokazać sam kościół :roll:
Mam też sam kościół, ale nie o to mi chodziło. Całość tego miejsca, podświetlony rynek, charakterystyczna zabudowa, orion na niebie.....Nie udało się:-).
(choć chyba się komuś spodobało, dzięki za +)
Ale z chęcią wracam do pionów.
119. Zalew Bukówka. Wiosennie.
120.
121.
Bardzo smaczna światłokolorystyka tych trzech ostatnich...
Lubie Twe kadry ;)
Ciekawie spostrzegasz wode, 121 jest super.
Rzeklbym, ze nie tylko wode ciekawie postrzegasz.. ogolnie krajobrazy. Swietne sa te zdjecia.. takie inne. Mi sie osobiscie b. podobaja.
Thomasso
Bardzo dobrze kadrujesz . Masz pomysł na zdjęcia i umiesz to wykorzystać . Szacunek
Dziękuję........
W oderwaniu od krajobrazów, trzy obrazki z Pragi. Pięknie wygląda o zachodzie:-).
Kilka innych u mnie na blogu.
Ostatnia fotka z Pragi najbardziej mi odpowiada.
Dzięki.
Wracam na wieś:-).
122.
Widziałam to wcześniej i bardzo mi się podoba. Ocieka klimatem. Chłodnym i ponurym.
Świetne zdjęcie, aż czuć chłód. Bardzo dobrze uchwycony klimat miejsca.
Zaaacne :grin:
Z praskich zaciekawiło mnie ostatnie, droga we mgle super...
Pozdrawiam AP.
Tak, masz zdolność postrzegania i chwytania w obiektyw światła, gratuluję !
... i ta mgła co w pole szła ... . Fajne
Aj aj aj 122 jest super :o
Bardzo dobre. Na dodatek na poziomie :wink: