eeeeeeeee yyyyyyy....:???:
przemyślę to :wink::cool:
:lol::lol:
Pozdrawiam :grin:
Wersja do druku
eeeeeeeee yyyyyyy....:???:
przemyślę to :wink::cool:
:lol::lol:
Pozdrawiam :grin:
Łódki , łódeczki to mój ulubiony od zawsze temat zdjęć. Przed wyjazdem z pozdrowieniami dla forumowiczów "kartki z podróży":)
(ze specjalną dedykacją dla Wujka:wink::grin:)
Chmury na pierwszym zdjęciu wyglądają jak malowane pędzlem olejnym, to chyba z powodu zbyt brutalnej obróbki. Ale kadry fajne, wakacyjne.
Przyjemne te ostatnie :)
Jeszcze by się urlopu przydało... :???:
Nie narzekaj, miałeś piękną wycieczkę. Nie masz z Portugalii jakiś portowych klimatów? Latarnie morskie?
Ja niedługo będę ciągnąć za linki :grin:
Nie mogę się doczekać. Pozdrawiam
Ja bym tez trochę choć potrzymał te linki :-). Zdjęcia - pocztówki bardzo fajne - od razu człowiek tęskni za tym bujaniem na wodzie.
Zazdroszczę :)
Satyna już kupiona?
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?p=206695
Masz doświadczenie na pokładzie to może doradzisz koledze ;)
PS
Latarni akurat nie mam ale jakies żaglóweczki gdzieś były.
Poszukam...
A i owszem satynowe, koronkowe- jak kto woli, to przecież nie rejs na Bałtyk czy Antarktydę:wink: Na jachcie przydają się przede wszystkim cienkie bawełniane podkoszulki bo morska bryza nie oszczędza nikogo.:-P
W zeszłym roku na katamaranie to i rury do tańca były. Do dziś koleżanka nie chce mi zgrać filmu z kamerki- chyba na szantaż do mojej pracy trzyma :wink::lol:
Cześć Kasprzyk dorzuciłam jakieś swoje- jachtowe i jak się chciałam wycofać z tego pomysłu było za późno, a teraz nie wiem jak to zrobić, Nie ma opcji "popraw":???:
Powiedziało się a ....
Pozdrawiam:)
Amator japonek? :wink:
Ja jestem amatorką szpilek bo wzrostem nie grzeszę i tak już zostało. Ale na łódkę nijak by mnie nie wpuścili.
Za trapem mogę zakładać co chcę.
Skoro nie bolało, to jeszcze jedno podam z moją sunią.:)
Moje dziecko robiło, więc jakość jest taka jaka jest. :cool:
Są i "szpile" :).
"Osobiste" zdjęcia bardzo fajne. Zwłaszcza to na łodzi. Świetne kolory. Eleganckie i ciepłe zarazem.
Szpilki obcięte :cry:
Poza tym OK, Dziunia też fajna ale mniej. Bo zupełnie bez szpilek.
To Twoja ochrona rozumiem ;)
Co tu dużo pisać, miło i sympatycznie się prezentujesz :)
Pzdr
A miło mi :wink: (że pomodory nie poleciały :lol:):cool:
Pocztóweczkę załączam:grin:
:esystem: zabierz mnie na ten jacht razem z Tobą :-P
kurcze, raj na ziemi
Przykro mi, umówilam się już z tym przystojniakiem z katamaranu, :wink:
( Mój mąż da mi popalić jak tu zajrzy:wink::cool:) :mrgreen::grin:
Lucca serdecznie Cię pozdrawia upierdliwa forumowiczka :lol::wink:
Jak zwykle nie nadążam za tokiem Twojego rozumowania :wink:
Piękne zdjęcia (autorstwa) pięknej kobiety :)
o żesz Qrczę:oops:!!!
chłopcy wiedzą jak kobietę ośmielić:wink:
dobrej nocy:)
Bajkowe miejsca Odwiedzasz a i fotki zacne Przywozisz coby się nimi dzielić.
Przeczytałem właśnie cały wątek - jakoś tak wakacyjnie i "lepiej" mi się zrobiło.
BRAWO - za całokształt - czekam z niecierpliwością na więcej i pozdrawiam
przejrzałem sobie Twój wątek i powiem tyle...będę tu stałym gościem.
I jak zwykle inaczej niż wszyscy - fotka tego wybrzeża z łódkami, dziwnie obrobiona - dla mnie rewelacja. Patrzę na nią i widzę pierwsze kadry z "Wielkiego Błękitu" dzieciaki nurkują po monetę na dnie zatoki. Extra!!!
Serdecznie dziękuję za miłe słowa.
Załączam widok z wyspy Sw. Teresy na Seszelach
Wyspa bajeczna, bezludna, widać po śladach że raz na jakiś czas tubylcy po kokosy przypływają, bo jest miejsce na obieranie kokosów- pal wbity w ziemię a wokół pełno kopry- tak to się chyba nazywa?
Na plaży pumeks naturalny, pokruszony, poprawiliśmy sobie pięty :wink::grin:leżąc w cieniu, broń boże pod palmą! W bardziej cywilizowanych miejscach są ostrzeżenia na tabliczkach aby pod palmami nie stawać bo mogą zabić.
Seszele słyną z odmiany palmy której orzechy wydglądają jak damska pupa. Stąd też powstało tam powiedzenie "weź stąd tego kokosa!":wink::lol:
poszukam fotki i podam tak jako ciekawostka.
Ich pieczątka do paszportu to taka wielka d...pa:mrgreen:
W tle nasz ponton- dingi.
brak, słów, normalnie można tylko wzdychać do takich miejsc, pozazdrościć :oops:
pzdr
Seszelski kokos, nie grzeszy ostrością ale w ramach ciekawostki:wink:
Pozdrawiam:grin:
Zgrabny:) ten kokos jak nic. Bajkowe klimaty.
Normalnie świetne wakacyjne klimaty, aż chciało by się tam być i popływać i oczywiście pokazane w świetny sposób.
pozdr
A ja już po wakacjach.... :cry:
:)
Na gorąco- jedno z ostatniej podróży jako przykład uroku podróżowania jachtem. Niestety w takich chwilach trudno zachować zimną krew i trzeźwość umysłu.:)
Wow, jakie zestawienie kolorków! Fantastiko! :)
Niebieskooo miii! :D
Delfin rządzi !!
Canon rządzi, piekne kolorki.
Kolory faktycznie bajkowe.
Delfin piękny. Jest szansa, że zobaczymy inne jego zdjęcia?
Fotka z delfinem urocza :)
Zazdroszczę rejsu.