widzisz, a ja znam wielu takich, którzy sprzętową stroną się w zupełności nie przejmują.Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Wersja do druku
widzisz, a ja znam wielu takich, którzy sprzętową stroną się w zupełności nie przejmują.Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
Nie mylę i jak pisałem o wciskaniu, to właśnie to miałem na myśli.Cytat:
Zamieszczone przez Lailonn
A w czym ta marka (nooo ten Canon znaczy ;) ) jest lepsza?Cytat:
Niezawodność?- To ta firma co nawet flagowy model puściła maxi bublem i wycofała ze sklepów?
Serwis? Oj Olkowego chyba trudno bedzie przebić
A może kolorki lepsze? - Widziałem troche fotek z Canona prosto z aparatu - zgroza :?
To pewnie czyszczenie matrycy ma lepsze? Oj też nie?
O! to może LV? Tez nie? A może stabilizacja w body? Canon ma może?
No to gdzie ta lepsza firma? Bo jak narazie to nie widzę :mrgreen: . Mówimy cały czas o segmencie E510 - 400D lub E3 - 40D bo tylko tak je mozna porównywać. Jak na razie to nie widzę gdzie ta lepszość.
A to niby dlaczego :| :?: :?: Ja jakoś robię i nie mam z tym żadnych problemów. Juz nie wspomnę o tym, że akurat kitowe szkła Olympusa uważane są za najlepsze w swojej klasie. Nie musisz od razu wierzyć we wszystko co usłyszysz :D :mrgreen:Cytat:
A poza tym jojczenie to chyba w innym wątku miało być - specjalnie założonym w tym celu.
nie zgodze sie z toba. te male olympusy sa swietnymi lustrzankami turystycznymi i jestem przekonany, ze wielu wybiera je swiadomie, tak jak ja to zrobilem. nie znam wiekszosci ludzi, ktorzy kupuja taki sprzet. ty tez ich nie znasz. nie ma wiec zadnych podstaw do tego, aby mowic o ich doswiadczeniu i motywach takiego a nie innego zakupu.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Opanuj się! Przestan wojny wszczynać!Cytat:
Zamieszczone przez pafcio
I to waląc babole, które widać na pierwszy rzut oka.
(LV)
Nie można wyłączyć?Cytat:
@grizz
Nie wszczynam, tylko wyrażam swoją opinię w odpowiedzi na opinię kolegi Lailonn. A ten babol który widać na pierwszy rzut oka to gdzie niby? Bo jak do tej pory to prawdziwe LV to Olek i Panasonic. Nie słyszałem, żeby Canon zrobił lepiej.
https://forum.olympusclub.pl/topics4...ew-vt11459.htmCytat:
Znam patrametry 40D. Nadal nie widzę tam trybu A.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
A poza tym - dajmy już temu spokój :? Canona 40D mogłem kupić już dawno a i tak czekam na E3.
W E-3 jakoś te go nie widać...Cytat:
:mrgreen: :mrgreen: Zauważyłem, że nie widać...Cytat:
Zamieszczone przez grizz
...Trochę szkoda, ale i tak nie odpuszczę zakupu.
Pozdrawiam serdecznie