Odp: CZy kupować jeszcze duże 4/3
Dobra, to jeszcze ja: mam mikro i mam duże
mam E-30 i szkła pro, i za chiny nie sprzedam. Co się da używam z mikro. Ot, taka moja filozofia :mrgreen:
No właśnie, sam jestem ciekaw, jak z żywotnością m4/3? Z drugiej strony taki plastik fantastik 40-150 4.5-5.6 jakoś działa i nie słychać, aby komuś się popsuł, a jak się zaglądnie do niego do środka, to aż się człowiek dziwi, jak to możliwe:)
A wystarczyło tylko M10 z fazowym i nikt by nie narzekał.
Cytat:
Zamieszczone przez
szamaniec
A wystarczyło tylko M10 z fazowym i nikt by nie narzekał.
Nie przesadzajmy z tym - to bardziej marketingowy bełkot niż realny, użyteczny AF znany z luster.
E-M1 + 12-60 baaardzo daleko do E-5 ...
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Nie przesadzajmy z tym - to bardziej marketingowy bełkot niż realny, użyteczny AF znany z luster.
Raczej taki E30 z nową matrycą :) albo wypasik E5 z soniaczkiem w środku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
to nie jest marketingowy bełkot, ale sprawnośc AF jest pomiędzy przeciętnym mikrusem a lustrzanką. Jednak nieco bliżej mikrusa.
Pytanie, czy będzie kolejny aparat, który będzie posiadał hybrydowy AF.
obawiam sie, że w miarę zapełniania kolejnych miejsca na półce z obiektywami m 4/3, szansa na taki aparat mocno sie oddala. chyba, że będzie on bardzo podnosił sprawność trybu AF-C.
Mnie się wydaje, że może jeszcze jeden, dwa modele i będzie koniec z hybrydowym AF. AF w bezlusterkowcach jest coraz lepszy z modelu na model.
Cytat:
Zamieszczone przez
kolba
Mnie się wydaje, że może jeszcze jeden, dwa modele i będzie koniec...
Mam nadzieję, że nie tylko z hybrydowym AF, ale z całą obecną polityką Olka. Jeśli nic sie nie zmieni, to koniec nie ograniczy się do hybrydowego AF ;)
a ile teraz może być wart E5? ktoś gdzieś widział jakieś oferty?
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
a ile teraz może być wart E5? ktoś gdzieś widział jakieś oferty?
http://allegro.pl/aparat-fotograficz...707946367.html