-
60 - Bardzo urokliwy portret :)
Dziewczynka zajęta zabawą z liśćmi ma naturalny wyraz twarzy a kadrowanie przyciąga wzrok patrzącego na jej twarz. Jesli jest tu nieostrośc, to absolutnie mi nie przeszkadza.
61. Tu przeszkadzają mi gałęzie przed twarzą "modelki", co prawda oczy sa widoczne ale uśmiech przecina brzydka "szrama" z liścia.
62 Bardzo spokojny krajobraz, powiedziałbym, że aż smutny,
Cóż, jesień.
-
Przy bezwietrznej powiadasz, nono, nieźle ;D
62 to chyba ta sama grupa drzew na horyzoncie, prawda? :)
60 - świetnie, spontanicznie, z zainteresowaniem. Dzieciom świetnie robi się zdjęcia, gdy zajmują się swoimi sprawami. Szczególnie skupienie na twarzy bywa wtedy fotogeniczne.
61 - chyba gałęzie miały zagrać, jednak troszkę za mocno na twarz wlazły, a szkoda.
Poruszeń tudzież nieostrości moje oczy nie rejestrują (jak zwykle ;)).
Nie chce pozować? Dawaj mi ją tutaj! :D
-
Bardzo ładna 60-tka!!
pzdr
-
podzielam opinie kasprzyka - 60-tka rzadzi! :mrgreen:
-
Ggrzesiek,
60 - bardzo czujnie uchwycony moment zainteresowania na twarzy i w postawie (prawa dłoń uniesiona, lewe ramię odchylone odruchowo znamionując napięcie, krateczka narzuty i kolor bardzo ożywiają zdjęcie, dzięki czemu rekompensują niedostatek swiatła. Narzuta zgrabnie uczestniczy w kompozycji. Fotka wymowna.
Pzdr, TJ
-
Bardzo dziękuję za opinie. Miło, że mieliście chęć zamieścić swoje komentarze.
Pozdrawiam
-
Witam
Dorzucę jeszcze trochę "architektury". Mam nadzieję, że nie będzie zbyt usypiająco. Nie wszystkie zdjęcia uważam za "najlepsze kadry", jestem po prostu ciekaw opinii, a te w stosunku do moich bywają różne.
63.
64.
65.
66.
67. Wahałem się czy warto umieszczać to zdjęcie ale kto nie pyta ten błądzi :). Zdecydowały konary drzew, te mi się podobają, jednak całość jest chyba mniej przekonująca.
Pozdrawiam
-
Piękne kadry, Grzesiu.
Może jestem tendencyjny bo bardzo lubię architekturę w fotografii :)
Najbardziej leżą mi 64, 65, i 66 chociaz wszystkie sa bardzo udane.
-
Z ostatniej porcji 65 najbardziej wpadło mi w oko. Widzę Grzesiek, że też focisz sport na hali, ja w niedziele wybieram sie z e-510 i krótkim kitem na koszykówkę, ciekawe co mi wyjdzie- hala nie rozpieszcza niestety światłem :?
-