Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
ja bym jednak bronił tej 11. choć tytuł ma "kalosze", to kalosze widzę jako dodatek, rekwizyt. Ja widzę szeroką pustkę postoczniową, zarośnięte drogi transportowe, a leżące w kałuży kalosze świadczą o tym, że dawno nikt tam nie chodził. Takie smutne (lecz prawdziwe) fabryczne zdjęcie.
Sama zarośnięta betonowa droga prowadząca do nikąd, z leżącymi śmieciami, niepotrzebnymi przedmiotami od razu kojarzy mi się z pejzarzem elektrowni czernobylskiej.
zdjęcie nr 10 nabierze swojej wartości dopiero gdy stanie w tym miejscu hotel lub centrum handlowe i zostaną rozebrane dźwigi stoczniowe.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ja bym jednak bronił tej 11. choć tytuł ma "kalosze", to kalosze widzę jako dodatek, rekwizyt. Ja widzę szeroką pustkę postoczniową, zarośnięte drogi transportowe, a leżące w kałuży kalosze świadczą o tym, że dawno nikt tam nie chodził. Takie smutne (lecz prawdziwe) fabryczne zdjęcie.
Sama zarośnięta betonowa droga prowadząca do nikąd, z leżącymi śmieciami, niepotrzebnymi przedmiotami od razu kojarzy mi się z pejzarzem elektrowni czernobylskiej.
zdjęcie nr 10 nabierze swojej wartości dopiero gdy stanie w tym miejscu hotel lub centrum handlowe i zostaną rozebrane dźwigi stoczniowe.
Dzięki za komentarz do kaloszy, bo wyśmienicie odczytałeś moją intencję. Czyli "wstrzeliłam się" choć w jednego odbiorcę :)
Co nie znaczy, że nie biorę pod uwagę pozostałych wypowiedzi. Właściwie to dobrze, kiedy zdjęcie ma zróżnicowane oceny. Jest wtedy podstawa do dyskusji :)
Cieszę się , że to rozumiesz, czasem różnie reagują niektórzy na krytykę... :shock:
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Cieszę się , że to rozumiesz, czasem różnie reagują niektórzy na krytykę... :shock:
Pozdrawiam
Uwierz mi, naprawdę nie mam z tym problemu. Po to tu jestem, żeby móc o fotografii pogadać :).
Pozdrawiam również.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Uwierz mi, naprawdę nie mam z tym problemu. Po to tu jestem, żeby móc o fotografii pogadać :).
Pozdrawiam również.
Jak masz z czym innym problem to tez mozemy pogadac.:mrgreen:Napewno sie cos poradzi,wymysli:-P
Z "czym innym" to chyba kto inny ma problem :wink:
11 najciekawsza, pozostałe dwa - niekonieczne
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
11 najciekawsza, pozostałe dwa - niekonieczne
Dlatego pokazuję komplet, bo tworzy pewną całość, raczej dokumentacyjną niż artystyczną :)
---------- Post dodany o 19:22 ---------- Poprzedni post był o 19:21 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jak masz z czym innym problem to tez mozemy pogadac.:mrgreen:Napewno sie cos poradzi,wymysli:-P
Chyba zaczynam mieć problem. Ale pogadam o nim z kimś o odpowiednich kwalifikacjach.
2 załącznik(ów)
A teraz czas pozaglądać w okna :)
1.Załącznik 76647 2.Załącznik 76648
3 załącznik(ów)
Zaś w temacie koty takie niepięknoty:
15.Załącznik 76728 16.Załącznik 76729 17.Załącznik 76730
Bo nie tylko wygłaskane kanapowe lwy ;)