niedługo będzie zapewne pop-art a potem barok. Niekoniecznie wg chronologii robimy ale na wystawie będzie już jak trzeba ;)
Wersja do druku
niedługo będzie zapewne pop-art a potem barok. Niekoniecznie wg chronologii robimy ale na wystawie będzie już jak trzeba ;)
Dobre.Dla mnie zbyt "spocone",wolalbym ujecie ze spuszczonym kierunkiem wzroku,albo z uniesiona glowa.Wtedy jednak focenie ze stolka lub drabiny(moze bylo za nisko)
Ale cos zakwita.
ze stołka to ja zazwyczaj robię zdjęcia bo jestem za wysoki do większości modelek ;)
co do spuszczonego wzroku to jest takie zdjęcie, ale mi bardziej przypadło do gustu to co wstawiłem. Lubię jak jest kontakt wzrokowy widz-modelka :)
Widzisz swoje zdanie juz powiedzialem, wystarczylo powiedziec od razu, ze trafilem z twoim zamyslem sesji, zas wszystko pasuje, nie trzeba sie doszukiwac drugiego dna.
pozdrowionka
ale ja się chciałem dowiedzieć co nie tak ze światłem jest ;)
A cos jest nie tak?
pozdrowionka
no miałem wrażenie że masz coś do kolorów i światła ;) więc pytam o światło ;)
Popatrz w zrenice.Popatrz rowniez w zrenice na innych(nie swoich) ale takich wartych zapamietania,takich z podobnym ustawieniem oswietlenia.Moze dojdziesz do wniosku,ze te wielkie kola sa za wielkie,za mocne,moze troche je zmniejszyc,wydelikatnic...
PS:Tylko nie idz w strone cyfrowego zameczenia,dodajac rastr, malowanki,teksturki....Udajac peesowego Van Goga abo jakiego innego co w ramki wstawial.Bo w kiczowate nasladownictwo latwo wdepnac.
Saphirronie,
a ja mam wrazenie, ze nie do konca przetrawiles moja 1 wypowiedz...
pozdrowionka
może. ale czy aby na pewno?