Odp: Nasze samochody i czasami innych :)
Ostatnio w salonach naoglądałem sie trochę "bieżących" modeli. Poprzednia Mazda 6 była mała w środku- jak ustawiłem fotel kierowcy pod siebie, to za nim miejsca było mniej niż w Accordzie- a to duża sztuka.
Nie wiem czy konkurencja nowej Mazdy 6 jest w ciemnej D, ale kombi jest krótsze od sedana i ma chyba mniejszy rozstaw osi. Do D.
CX5 w środku jest bardzo bardzo fajna. Co z tego- do jazdy próbnej mieli automat z dwulitrową wolnossącą benzyną. To był dramat.
1 załącznik(ów)
Jak te wszystkie Audi,BMW,Mazdy czy inne Hondy mają się do króla polskich szos, oto przed Wami; Fiat 125p:mrgreen: poprawka 126p:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
sedge
Jak te wszystkie Audi,BMW,Mazdy czy inne Hondy mają się do króla polskich szos, oto przed Wami; Fiat 125p:mrgreen:
Bardzo do malucha podobny,byl taki tylko,ze 126P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Bardzo do malucha podobny,byl taki tylko,ze 126P
Ale masz oko:mrgreen:,pomyśleć że to tylko 1 cyfra robiła tak wielką różnicę i nie pomagała nawet wersja "personal4":lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
sedge
Ale masz oko:mrgreen:,pomyśleć że to tylko 1 cyfra robiła tak wielką różnicę i nie pomagała nawet wersja "personal4":lol:
A tam oko.Po wkretach mocujacych tablice rej.poznalem.W duzym byly "czworki" w malym "szostki"
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A tam oko.Po wkretach mocujacych tablice rej.poznalem.W duzym byly "czworki" w malym "szostki"
A myślałem że naprowadziły Cię półautomatycznie składane lusterka i otwarta klapa silnika:mrgreen:
ta wersja posiadała już elektryczne spryskiwacze przedniej szyby. super auto.
taki model był moim pierwszym samochodem. Suszące się wodery? - rybki brały?
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ta wersja posiadała już elektryczne spryskiwacze przedniej szyby. super auto.
taki model był moim pierwszym samochodem. Suszące się wodery? - rybki brały?
Też wspominam je miło, aczkolwiek mój kręgosłup temu zaprzecza:mrgreen:, a pstrągi w tamtym czasie żerowały na całego:grin:.
Nie jedno życie w takim wozie było poczęte a Wy narzekacie...:wink: