2 załącznik(ów)
Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
No to dorzucę oś tramwajową z kołami oraz kawałek szyn specjalnie dla nich ułożonych. Taki mini pomnik stoi w Łodzi na skrzyżowaniu ulicy Retkińśkiej z Wyszyńskiego :). Foty to wynik totalnej zabawy suwakami w OV2 plus potem w PS w przypadku 59 pousuwałem zbędne latarnie, odpryski farby i kilka innych pierdół.
58.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1353016275
59.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1353016276
1 załącznik(ów)
60. Drogo do......................no właśnie do czego? Chyba do = d.u.p.y = bo tam na końcu tak ciemno :D. Prawie zero obróbki oprócz zamalowania lekko odróżniającego się kawałka brązowego tła czyli prawie ordżinalessss JPEG taki jaki wyszedł z PEN'isa :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1353021125
1 załącznik(ów)
no trochę nawrzucałeś:
1) z zabaw w niebieskie najbardziej mi się 56 podoba... tak się zastanawiam jakby to zdjęcie wyglądało zestawione jako tryptyk niebieskie / żółte / czerwone
2) Ośka fajnie wypatrzona - to drugie (59) to taki glamour dla przedmiotów przemysłu ciężkiego
3) UFO na wybiegu? czemu nie?
Gratuluję kreatywności
61 będzie miało tytuł "E.T. phone home" :D. Wiesz dzisiaj umieszczę je w galerii podobnie 60 bo robię sobie mały eksperyment :D. A może jeszcze sfocę w dramatycznej tonacji kupę w pieluszce i wstawię na dół promienia? Hmmm będzie full przekaz artystyczny i powinno same 5 zbierać jak podobne, jeszcze dodatkowo wszystko zrobię w B-CZ i nieostre to nawet 6 powinno być :D hahaha :D
he he he ! Wizjonersko,tak jakoś.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
he he he ! Wizjonersko,tak jakoś.
Staram się jak mogę Szanowny kolego :). Zresztą co ja będę Ci tłumaczył sam wiesz jak jest a wiesz bardzo dobrze :)
To co powypisywałeś w ostatnim komentarzu w galerii to straszne brednie.
Co do zdjęć: te zza szyby bardzo fajne, pozostałe - do bani.
Rozumiem, że masz taką poetykę, że jesteś spontaniczny, bezpretensjonalny i na luzie. Ja nawet jestem skłonny przyklasnąć takiej postawie - ale wrzucanie wszystkiego co się nawinie, w dodatku od Sasa do Lasa to trochę aż nadto - jak dla mnie. Bigos jest świetną potrawą - ale jak zaczniesz go jeść non-stop to raczej nie skończy się to dobrze, o dyskomforcie otoczenia nie wspomnę.
Dzarro chodzi mi o spinanie się w podejściu do tematu. Wszyscy powinni nabrać więcej luzu i spojrzenia oraz uśmiechu. Co do ocen to się nimi nie przejmuję bo każdy ocenia inaczej, ponieważ widzi inaczej lub też nie wypada inaczej :).
Dzarro mnie np. podobają się zdjęcia z Twojej galerii ale jak widzę inne oceny to mnie zastanawia czemu Ty z trudem załapujesz 5 a inni z byle czym tak :). Proste prezentujesz nie ten nurt co trzeba ale mnie się podoba i grunt aby Tobie sprawiał radochę :)
Dzarro a co Ci się podoba w szybach i co byś zmienił? Pytam się ponieważ mam pewien plan co do tych zdjęć ale zajmie mi to sporo czasu i będą dwie wersje z szybą i bez :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
60. Drogo do......................no właśnie do czego? Chyba do = d.u.p.y = bo tam na końcu tak ciemno :D.
Dość specyficzne poczucie humoru :???:
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
... taki jaki wyszedł z PEN'isa
Raczej dermatologowi pokaż, my laicy :roll: