Nie wiem kiedy uda mi się w Tatry pojechać. W ostatni weekend września planujemy odwiedzić Góry Stołowe. Mam nadzieję na udaną pogodę. A póki co 4 fotki z wejścia na Ornak.
Wersja do druku
Nie wiem kiedy uda mi się w Tatry pojechać. W ostatni weekend września planujemy odwiedzić Góry Stołowe. Mam nadzieję na udaną pogodę. A póki co 4 fotki z wejścia na Ornak.
Dla odmiany inne góry, jeden zbardzo nielicznych HDR-ów w moim wykonaniu. Niestety nie Olek a C...
Szczeliniec Wielki
Uploaded with ImageShack.us
Myślę, że Olkiem też byś takie fajne zdjęcie mógł zrobić ;-). HDR ale bardzo subtelnie zrobiony przez co nie rzuca się w oczy.
A mi nadal wydaje się że to konkretny hdr, sporo razy walczyłem ze składaniem by uzyskać jak najmniejszy efekt hdr na tym zdjęciu. Osobiście nie do końca przepadam za tego typu obróbką. Może uda mi się tym razem z Olkiem na wschód słońca na Szczeliniec wybrać już niedługo.
HDR ze Strzelińca wyszedł super. Praktycznie nie widać Twojej ingerencji. :grin:
Czytam Twój wątek pierwszy raz, ale już nadrobiłem zaległości i deklaruję, że będę tutaj często zaglądał.
Świetne zdjęcia górskie, a szczególnie z Tatr działają na mnie jak magnes. :grin:
mnie się tez ten hdr podoba bardzo, szkoda tylko przepaleń na niebie, pzdr
Świetne fotki kolego moje gratulacje.
Fotki z wejscia na Orna oraz Szczeliniec Wielki swietne :-)
Dzięki za odwiedziny, i za pochwały, żadnych uwag prócz jednej o przepale...
Z tym przepalonym niebem to ciężko focąc w słońce nie przepalić a naprawdę nie chciałem mocno hdr-em pojechać (a można było), tak zrobiłem i trudno zostawiam te przepały. Ale racja trochę szkoda że dość mocne są. Mimo to zdjęcie posłużyło do ulotek reklamowych dla schroniska na Szczelińcu, miał być za to darmowy weekend w schronisku ale zanim się tam wybrałem właściciel schroniska się zmienił i przepadło.
Póki co i zanim wybiorę się znów w góry z OMD to od czasu do czasu pokażę coś ze starszych fot jeśli oczywiście nie przeszkadza że z innych systemów.
Murzasichle 2009 rok, październik. to pierwszy mój wyjazd w Tatry, niestety z powodu gwałtownych opadów śniegu praktycznie zamknięte były wszystkie szlaki, nieczynna kolejka na Kasprowy, ciężko było gdziekolwiek dojechać. To moja pierwsza panorama jaką zrobiłem (sony A300)
Załącznik 70176
Gdzieś po drodze z Czarnego Dunajca do Bańskiej Niżnej, z powodu korków wracaliśmy z wyprawy do Jaskini Mylnej bocznymi drogami i udało się złapać taki widoczek
Załącznik 70175
Ta zrobiona w drodze na Morskie Oko w październiku 2011, dzień wcześniej byłem na Kasprowym, padał śnieg, mało co było widać ale było fajnie, na drugi dzień pogoda odmieniła się zupełnie.
Załącznik 70177
Panoramki miodzio. Umiesz składać :)