Odp: Klatka pełna obrazów - czyli moje widzenie świata :)
Ja jako kot mam pytanie do wszystkich - patrzę się na ostatnie zdjęcie i widzę linię oparcia kanapy w tle, które ucieka w jedną stronę dając efekt (dla moich niewprawionych oczu) jakby modelka stała "pod górę". To zamierzone, przeoczone, dopuszczalne, nieistotne ???
Ostatnie z serii:
Reszta zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/pinup.project
P.S.
Forum zeskalowało niestety zdjęcie :(
Chłopie, wypadało by cię zdzielić tym batonem co to go podobno w kieszeni nosić. Wrzucasz nam tu chłam a te lepsiejsze fotki dajesz na fejsa. Qrde - na tamtych zdjęciach nawet panią z kieliszkiem udało się ostro sfotografować i jak się okazało ani tej pani ani kieliszkowi nic to nie zaszkodziło.
tych powyższych zdjęć nie komentuje, nie ma po co, ale szczerze i uczciwie mówię że kilka z fejsa jest bardzo, bardzo fajnych
No cóż, dla jednych podoba się jedno dla innych drugie :)
Chętnie dowiem się które to zdjęcia się tak podobają (możesz tam skomentować) :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Ja jako kot mam pytanie do wszystkich - patrzę się na ostatnie zdjęcie i widzę linię oparcia kanapy w tle, które ucieka w jedną stronę dając efekt (dla moich niewprawionych oczu) jakby modelka stała "pod górę". To zamierzone, przeoczone, dopuszczalne, nieistotne ???
spróbowałem to wyprostować, mam nadzieję że Sapphiron wybaczy
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
spróbowałem to wyprostować, mam nadzieję że Sapphiron wybaczy
Pozostaje zapytać , czy tego krzesła po lewej nie można było odsunąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Można było :) nigdy nie twierdziłem że moje zdjęcia są idealne :) Jakbym tak twierdził to bym nie wystawiał do oceny żeby dowiedzieć się co źle a co dobrze :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Sapphiron
Można było :) nigdy nie twierdziłem że moje zdjęcia są idealne :) Jakbym tak twierdził to bym nie wystawiał do oceny żeby dowiedzieć się co źle a co dobrze :)
OK. to wydaje mi się najlepsze z wstawionych do tego wątku.
Pozdrawiam AP.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
spróbowałem (dosyć nieudolnie wszakże) odsunąć to krzesło. Zdjąłem też zegar ze ściany
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
spróbowałem (dosyć nieudolnie wszakże) odsunąć to krzesło. Zdjąłem też zegar ze ściany
Jak zawołam moich złomiarzy to i lokomotywę buchną :mrgreen: