Odp: EURO2012 - wątek zbiorowy : )
Witam oto kilka moich zdjec z wczorajszego wypadu do Warszawy
Ukraińcy w drodze do Warszawy
Narodowy widok z pociągu
Pisuar (nie mogłem sie powstrzymać przed zrobieniem tego zdjecia :D )
Rosjanie pod Narodowym
Przed bramami
"klejona" panorama :]
Warszawa Stadion
Pałac Kultury i Nauki
Osama :D
Strefa Kibica
Kszan - dobra wrzuta - największy urok mają zagubieni Ukraincy w Warszawie : D
troszkę Czechów : )
i coś dla miłośników urody : )
Pozdrawiam : )
glee świetna robota !!
kawał fantastycznych zdjęć w które się trochę ludzi zaangażowało :)
może i mi się uda w sobotę dotrzeć w Krakowie do strefy kibica i coś niecoś uchwycić
może to już ostatnia okazja dla naszych ;)
ale póki jest szansa jest tez i nadzieja ;)
tylko żeby te deszcze od nas wreszcie odeszły
dzięki GULASZowa za odwiedziny : ) - warto pójść zobaczyć - chłonąć atmosferę - nasycić się na wiele wiele lat... i może coś tu wrzucić : D mój plan na sobotę to wyjść z aparatem o 16tej i spróbować do wyczerpania baterii i zapełniania karty utrwalić coś wyjątkowego(oby nie ostatni raz - wszystko w nogach BIEDRONEK SMUDY!) : )
tymczasem po lotnisku, które pokazałem wcześniej, Wrocław na Euro doczekał się dworca nie z tej ziemi - wewnątrz jest jeszcze sporo do zrobienia tym niemniej elewacja i wszystko przed prezentuje się reprezentacyjnie : ) popatrzcie sami !
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
dzięki GULASZowa za odwiedziny : ) - warto pójść zobaczyć - chłonąć atmosferę - nasycić się na wiele wiele lat... i może coś tu wrzucić : D mój plan na sobotę to wyjść z aparatem o 16tej i spróbować do wyczerpania baterii i zapełniania karty utrwalić coś wyjątkowego(oby nie ostatni raz - wszystko w nogach BIEDRONEK SMUDY!) : )
tymczasem po lotnisku, które pokazałem wcześniej, Wrocław na Euro doczekał się dworca nie z tej ziemi - wewnątrz jest jeszcze sporo do zrobienia tym niemniej elewacja i wszystko przed prezentuje się reprezentacyjnie : ) popatrzcie sami !
Wreszcie go wyszorowali. :-D
Miejmy nadzieję, że w przyszłości zrobią coś z autobusowym... bo (jeśli ktoś nie był we Wrocławiu) jest vis a vis tego pięknego dworca kolejowego, a wstyd straszny... brudno i smród... tak jakby nie przyszło wladzom do głowy, że ktoś z kibiców może dotrzeć do miasta międzynarodowym autokarem. :(
wspaniała jest ta impreza i niepowtarzalne zostaną po niej wspomnienia. a jaka okazja na świetne fotki, czego dowodem są zamieszczone wyżej obrazki.
Pozdrowerki
skoro forum działa dziele się swoimi łowami : )
zdecydowanie najpiękniejsza część wrzuty : )
korespondent z ameryki południowej : D
czeski film : D
optymistycznie przed i po : )
cdn.
ojejku nawrzucam się za wsze czasy : )
dzięcęca część Euro : )
kibicuje z tatą : )
hotel polskiej reprezentacji:
biało czerwoni : D
cdn