zawsze podobały mi się zdjęcia cmentarzy, są takie wprawiające w zadumę. lecz chyba nie mam talentu do tych kadrów.
to należy do grupy podobających się:grin:
Wersja do druku
zawsze podobały mi się zdjęcia cmentarzy, są takie wprawiające w zadumę. lecz chyba nie mam talentu do tych kadrów.
to należy do grupy podobających się:grin:
fajne te konie, szkoda, ze takie miniaturki wstawiasz - wolałbym takie z szerszym bokiem 800. Klikanie i otwieranie zdjęć jest dla mnie problemem.
A widzisz, każdemu nie dogodzisz... na stronę wchodzą fotki max 800 pikseli... trochę to mało, wrzucisz większe skryp i tak przeskaluje i jest kupa... miniaturki - na nich nic nie widać i nie wiadomo czy warto w nie klikać czy nie, dlatego wymyśliłem żeby wrzucać takie w pośredniej wielkości - widać już dokładnie co jest na zdjęciu i czy warto dla pełnej oceny zdjęcie powiększać/otwierać
wrzucając zdjęcie jako załącznik możesz kliknąć 2x na miniaturkę zdjęcia w poście, pojawi Ci się takie okno gdzie możesz wybrać opcję pełen rozmiar i zdjęcie wklei się duże
tak, ale wtedy zawsze będzie przeskalowane do max 800 pikseli... kiedyś takie właśnie wstawiałem i w sumie mogę do tego zwyczaju powrócić
To ja może wyjaśnię - głównie korzystam z bezprzewodowego Internetu i otwieranie miniaturak jest dla mnie bardzo uciążliwe i czasochłonne. Pewnie większość nie ma z tym problemu ale nawet przy szybko otwierających się załącznikach i tak chętniej zaglądam do wątków w których mogę od razu pooglądać zdjęcia.
Jan_S - masz rację ta opcja pośrednia (czyli większe miniaturki) jest i tak o niebo lepsza niż same miniaturki :-)
wrzucam kolejny secik - tym razem czerwcowy spacer po Johannisbergu... Obrazki są zapisane w większej rozdzielczości, wiec zamieszczam małe rozmiary... jakby co to klikać (pers - wybacz... )
Miejsca, Przedmioty, Kształty...
2 )
Załącznik 101704
3 )
Załącznik 101705
4 )
Załącznik 101702
5 )
Załącznik 101706
6 )
Załącznik 101703
fajny secik z konikami. Dla mie 2 i 3 wymiatają.
Panoramka fajna, choć szkoda tego uciętego budynku.