Odp: Zdjęcia panoramiczne w E-420
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Merti daj recepte na ten klej do panoram :-)
Dla mnie Hugin
http://hugin.sourceforge.net/
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dziękuję! Wiem czym sklejac, ale wieczorna panorama Mertiego podoba mi sie i bardzo i o receptę pytam w szerszym aspekcie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
i o receptę pytam w szerszym aspekcie :-)
Chodzi Ci o to w ktorym momencie splunac przez lewe ramie i ile razy???:mrgreen:Czy zamiast myszki i palcow uzywac suszonych kurzych pazurkow?:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Chodzi Ci o to w ktorym momencie splunac przez lewe ramie i ile razy???:mrgreen:Czy zamiast myszki i palcow uzywac suszonych kurzych pazurkow?:mrgreen::mrgreen:
O to własnie! Z ust mi to wyjąłeś Mirku! A przy okazji - Ty jako dyzurny CENZOR co sądzisz o panoramie Mertiego? Ciekawy jestem Twojej opinii. Jeśli trzeba wniosę podanie na pismie i naturalnie nie zapomnę o załączniku ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
co sądzisz o panoramie Mertiego? Ciekawy jestem Twojej opinii.
A cuz ja moge sadzic nieszczesny.Tak po prawdzie to duzo szersza jak wyzsza:mrgreen:,nawet kilka razy szersza.No i podpis sie zgadza,ze to gory-widac je na tej panoramie:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No co-dobre i juz,te panoramy.
Mnie to zastanawia jak by zrobic wyzsza jak szersza.Czy to wtedy tez bedzie panorama?:mrgreen:
Aaaaaa ja uzywam tego http://download.autodesk.com/us/stit...stitcher01.mov
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mnie to zastanawia jak by zrobic wyzsza jak szersza.Czy to wtedy tez bedzie panorama?:mrgreen:
Czyżby już załącznik do Ciebie dotarł? Bo widzę że dowcip zawsze przedni, a teraz jeszcze się wyostrzył. :D
witam przelecialem caly watek sciagnelem tego hugina i juz go nie lubie zna cos ktos moze jeszcze ciekawego prostego w obsludze ( najlepiej darmowego ) :) zeby mi pod imackiem chodzilo ? pzdr i dzieki
spoko juz ogarnelem , pzdr.
>> Rysiek_O, wybacz, zapomniałem o tym dziele. O co pytasz, co chcesz wiedzieć?
1 załącznik(ów)
Inne spojrzenie na Śląsk
Załącznik 60572