Heh, 51 i 54 bo reszty to i tak nie bardzo się da :-P
Wersja do druku
Heh, 51 i 54 bo reszty to i tak nie bardzo się da :-P
Nie bedzie dokladnie, bo nazw ulic i tak nie pamietam :)
51 - o ile pamietam to zakryty do remontu bud. NBP (?) Swietokrzyska chyba.
52 - na Mariensztacie gdzies :P
53 - zejscie z warszawskiego "rynku" - po lewej na przeciwko jest Zamek Krolewski
54 - widok z ogrodu na bibliotece UW w kierunku nowowybudowanych blokow
55 - takie "cus" z Nocy Robotow z 21.05 w instytucie PIAP
56 - gdzies na Pradze - rejon wyznaczony przez Wybrzeze Szczecinskie, Al. Solidarnosci i ul. Targowa.
Nie wiem czy pomoglem? :cool:
Tom
Pewunia :)...To wstyd dla mnie, nigdy nie byłem w BUW'ie...znaczy byłem, ale nas nie wpuścili...zamykają strasznie wcześnie :(
Dzięki :!:
Nastrojowo :grin: niektóre mniej ciekawe niektóre bardziej ale ogólnie jest fajnie :wink:
Tak jeszcze gwoli scislosci. Zdjecia z seri ze stolicy i wczesniejsza sesja krakowska (w sepi) robione starym manualnym OMZ 50mm/3.5.
Mega frajde daje mi to stale szklo. Wyrabia rezim kadrowania, kompozycji no i (przynajmniej mi) daje radosc manualnego ostrzenia :cool:
Tomek
To jeszcze konczac temat stolicy prezentuje 3 zdjecia. Z jednym sie strasznie mordowalem zeby poprostowac, ale tam same sciany i material byl nie calkiem prosty stad walka z wiatrakami :)
57. Taki detalik:
Załącznik 34001
58. "Geomet_brix"
Załącznik 34002
59. "W zwierciadle - nr 3"
Załącznik 34003
Tomek
W zwierciadle... podoba sie.
W zwierciadle 2 i 3 zwróciły moją uwagę dlatego mam kilka uwag.
Na 54, górne okna wydają mi się niepotrzebne. Burzą symetrię, zostawiłbym tylko te dwa dolne, starając się o maksimum symetrii. Dwa różne w nich odbicia ciekawie zakłócają tę symetrię.
Na 59 wykadrowałbym budynek tak, żeby widać było tylko szkło elewacji a niej to odbicie.
Oczywiście to tylko moje wizje :-P
Ciekawe, ciekawe. Przyznam sie, ze z oknami kombinowalem tak, choc ostatecznie jednak zdecydowalem sie nie ciac. Z wiezowcem fajny pomysl. Nawet tak nie pomyslalem, zeby tak mocno wyciac :) Dzieki za sugestie.
Jutro wybieram sie na warsztaty Olka w Krakowie... ciekawe co z nich przyniose (w sensie zdjec, nie sprzetu ;-)
Thomasso