A co powiesz o tych zdjęciach:
Wersja do druku
zorka, fajne kaczuchy ustrzelilas:) pozazdroscic:wink: fajnie ze byly tak blisko i nie uciekaly (chociaz z drugiej strony szkoda ze byly statyczne). ta pierwsza bardziej mi sie podoba, a i druga tez jest calkiem fajna:) plusior ode mnie za te kaczuchy:)
Fajne kaczki. Najbardziej podoba mi się 35. Z poprzedniej serii podoba mi się 34 choć wydaje mi się, że chyba fajniej by bylo gdyby to pręciki były wyostrzone a nie platki ale to moje subiektywne zdanie :))
Kaczuszki ladne.. wygrzewaly sie na sloneczku, bo to co pod nimi to skute lodem. Podobaja sie fotki.
Dziekuję. Najpierw je nakarmiłam, dlatego tak odpoczywały. Wcześniej próbowałam złapać w locie, ale co tu dużo mówić do kitu.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Bardzo Wam serdecznie dziękuję. Kaczuszki ustrzeliłam w zeszłą niedzielę. Narazie u mnie pada, pada i jeszcze raz pada. Trzeba poczekać na lepszą pogodę.
Świetne te kaczki!!!
Kaczki jakie są każdy widzi.:wink:
Kwiatek na 33 ciekawie pokazany.
Pozwólcie, że i ja się wypowiem co do kwiatków - wydaje mi się że przy takim kadrowaniu zdjęć (tzn. okwiat w całości) przydałoby się jednak pogłębić GO, jest to zapewne moje osobiste odczucie ale jakoś bardziej odpowiadają mi kwiatki z ostrością na całym okwiecie (taką GO jak na zdjęciach ja zastosowałbym przy kadrowaniu na pręciki lub inne mniejsze elementy kwiatka).
Kaczki bardzo udane, na zdjęciu 37 odpuściłbym trochę kontrastom.