-
dziękuję ...
Cześć,
Dziękuję, choć wiem, ze to na wyrost, jednak mam nadzieję, że mnie to nie stremuje i nie zatrzyma przed publikacją mych wyfocin.
Zdaję sobie też sprawę, że z wysokiego stołka szybciej się spada, a i upadek jest bardziej bolesny :cool: więc potraktować to muszę jako trudne wyzwanie.
Publikowane tutaj moje zdjęcia nie zawsze będą w tematyce ulicy, która jak rozumiem was ujęła - co spowodowało "promocję", ale swoich sił próbuję również w innych działach fotografii - już teraz uprzejmie proszę o ostrą, ale rzeczową krytykę :arrow: nie obrażam się, więc i w zamian minusów nie rozdam A jeśli, to się podpiszę :grin:
Drodzy Bywalcy w tym wątku - Ci, którzy pozostawili ślad po sobie, jeśli tylko mnie spotkacie - to napitek w zależności od waszych zapatrywań jak i wieku - macie zapewniony ;)
Zaś istoty wyłącznie wirtualne zapraszam na IRCa, niekiedy i ja tam bywam i polewamy sobie nawzajem ochoczo i życzliwie.
Raz jeszcze wszystkim dziękuję, zarówno tym którym się podobały wrzutki, jak i tym którym podobały się mniej lub wcale :) Jeśli byli tacy, którzy przez grzeczność nic nie napisali, to niech nie liczą na napitek :-P
pozdrawiam,
-
Dobra już dobra!
Nie gadaj tyle, wstawiaj nowe zdjęcia :twisted:
-
Witam Rob.
Na początek gratuluję wejścia na next level na forum.
Po drugie dziękuję za zaproszenie na napitek - o ile się do tego zaproszenia kwalifikuję z racji mojego młodego wieku ;)
Teraz trzeba będzie Cię jakoś bardziej profesjonalnie oceniać i nie wiem czy ja się będę do tego nadawał, ale jakoś będę się starał.
Dyptyk 28&29 mi się podoba - bardzo ładnie jest to zestawione i zaczyna opowiadać jakąś historię, która wg mojego odczucia jest jakby niedopowiedziana lub zupełnie niezakończona. Pani Bufetowa ładnie to określiła - mianem czeskiego filmu. Dla mnie to określenie bardzo pasuje. Koncepcja B&W jest tu idealnie trafiona.
Kolejna nadwodna fota jakoś mi nie pasuje, ale chyba jest temu winne kadrowanie. Być może sposób Helmutha by się tutaj sprawdził. Nie wiem. Ciężko jest mi oceniać tą fotkę.
Pozdrawiam Luk
-
3 załącznik(ów)
No proszę... zaniedbałem się.
Czym prędzej zatem odświeżam, a właściwie to trudno mówić o odświeżaniu, zdjęcia dość już zaawansowane wiekiem...
31. Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłem. (S. J. Lec)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1267544690
32. Korupcja w piłce nożnej...
33. Orliki 2012 - budujemy boiska !
pozdrawiam,
-
Czekałem. czekałem cierpliwie na Twoje zdjęcia,i....nie doczekałem się.Ostatnie jakby nie Twoje, bez treści, nie przemawiają do mnie.
-
Jak dla mnie 1. oraz 3. tresc przekazu jak najbardziej przemawia do mnie...
-
Bardzo się cieszę Sawa,że Pokazałeś te trzy foty są naprawdę kapitalne dobrze oddają klimat dla Pragi tak specyficzny. Czekam na resztę serii - jest się czym chwalić naprawdę !
P.S.
gratuluję WyJedaiJowania :grin:
-
Te dwa ostatnie strasznie ciemne (u mnie na granicy). Miejsce piękne i z potencjałem. Wróć z dziecięciem :twisted:
-
Za bufetowa...temat fajny i z duzym potencjalem, tylko przyswiec toche :wink:
-
Mnie się widzą te w ruchu.