CZeść
:D Za dużo erotyzmu, za dużo ;)
Wy tego nie widzicie???
Gratuluję fotek!
Pzdr
Wersja do druku
CZeść
Wy tego nie widzicie???
Gratuluję fotek!
Pzdr
Fotomic, wczoraj mialem okazje zrobic kilka zdjec z dziewczynami, ale cos nie zagralo i zdjec nie ma. Znaczy, sa dwa, ale wedlug mnie brakuje im tego czegos wlasnie.
Tadeusz, wielkie dzieki za Twoj komentarz. Wedlug mnie bardzo dobrze odczytujesz fotografie i podoba mi sie sposob, w jaki je analizujesz. Czesto tez trafiasz w sedno. Fajnie, ze do mnie zagladasz :)
John, dzieki :) Jesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac ;)
Jeszcze jeden z powazkowych portretow. Wiem, nie widac, ze na Powazkach robiony, ale to przeciez bez znaczenia ;)
dlatego sie podobają :D, no ja bym powiedział że jeszcze troszke można więcej ;)Cytat:
wrzuć to CI powiemy czy brakuje czy nie ;)Cytat:
Fotomic, wczoraj mialem okazje zrobic kilka zdjec z dziewczynami, ale cos nie zagralo i zdjec nie ma. Znaczy, sa dwa, ale wedlug mnie brakuje im tego czegos wlasnie.
nie przejmuj sie Johnem ;) pogodam z nim to nie będzie wchodził do tego topicu ;) (aby mu nie zaszkodziło ;) )RÓB SWOJECytat:
Jesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac ;)
Sie pomysli o tym ;)Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Dzis wieczorem, niech Wam bedzie :)Cytat:
wrzuć to CI powiemy czy brakuje czy nie ;)Cytat:
Cytat:
nie przejmuj sie Johnem ;) pogodam z nim to nie będzie wchodził do tego topicu ;) (aby mu nie zaszkodziło ;) )RÓB SWOJECytat:
Jesli uwazasz, ze za duzo erotyzmu to sie postaram w przyszlosci o cos lagodniejszego, zeby Cie na utrate zdrowia nie narazac ;)
Nie, nie, John niech zostanie, bedzie swietnym wskaznikiem poziomu erotyzmu w zdjeciach. Jak mu komory zaczna migotac to bedzie oznaczalo, ze poziom jest odpowiedni ;)
ooooooooooo otóż to :) good idea :DCytat:
Nie, nie, John niech zostanie, bedzie swietnym wskaznikiem poziomu erotyzmu w zdjeciach. Jak mu komory zaczna migotac to bedzie oznaczalo, ze poziom jest odpowiedni ;)
Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Witam :mrgreen:
Panowie, oczywiście to był mój "zaczepkowy" żarcik - chyba wiecie ;) erotyzmu nigdy nie za wiele :)
I na pewno nie opuszcze tego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen:
piekne spojrzenie, naturalne (nie wieje sztucznoscia), moze nawet lekko uwodzicielskie... dobrze ciachniete ;-)
btw. moze kiedys sprobuj z tymi pieknymi oczkami zrobic jakies zdjecia zamyslone z oczami zwroconymi w inna strone niz obiektyw
pozdrawiam
Tne tylko przez wizjer, nigdy w PSie, dlatego tym bardziej ciesze sie z tej uwagi :)Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Sluszna sugestia i tak sobie wlasnie kombinuje nad tym od jakiegos czasu. Dzieki :)Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
znaczy co, sugerujesz, ze masz serce jak dzwon? Dobra, zobaczymy, moze jeszcze kiedys sprawdzimy jego wytrzymalosc :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez john100
A decyzje podjales sluszna, ze tak nieskromnie sobie napisze ;)