mardergang, jak widać z mojego postu w/w ;) zamówiłam 31 lipca. Do dziś bateria nie przyszła, a również niedługo wyjeżdżam. Dziś do nich zadzwonię, jak nie będzie kontaktu, zamawiam Hahnela, jakby przyszła, to będę miała extra trzecią...
Wersja do druku
mardergang, jak widać z mojego postu w/w ;) zamówiłam 31 lipca. Do dziś bateria nie przyszła, a również niedługo wyjeżdżam. Dziś do nich zadzwonię, jak nie będzie kontaktu, zamawiam Hahnela, jakby przyszła, to będę miała extra trzecią...
dog_master:
i dobrze, dopiero trzy ogniwa dają pewien komfort. dwa to absolutne minimum jeśli mówimy o czymś więcej, niż zabawa.
Poczytałem sobie o problemach związanych z doborem dodatkowego ogniwa do Olka i przyznam szczerze, że za "namową" robina kupiłem sobie na allegro Hahnela. I - potwierdzam pozytywną opinię wystawioną dla tego aku! Machnąłem kilka serii zdjęć, ostatnio podczas wesela prawie 400 szt. (większość przy użyciu lampy) i bateryjka świetnie się spisała. Polecam. :D
chcialem kupic HANHELA na allegro ale juz aukcja zamknieta,
zamowilem więc GP http://e-baterie.pl/eskle....php?idprod=263
zadzwonilem do nich, podobno jutro bedzie u mnie, wiec dam znac czy warto.
Uff, przyszło GP - ale się naczekałam... ale Hahnela i taaak kupię ;)
ja tez dzisiaj dostelem. czekales tak długo bo z hurtem był klopot. ładuje swoją teraz.Cytat:
Zamieszczone przez dog_master
Ja właśnie zamierzam odesłać sprzedawcy w ramach półrocznej gwarancji. Kupiłem na Allegro Premium Gold. I nawet w tym samym wątku kilka miesięcy temu chwaliłem ten akumulator. Pierwszych kilka ładowań było git, ostatnio ten akumulator rozładował mi się po około 70 fotach. :evil:
naładował mi sie ten GP w ok 3godz. hm mylsałem ze bedzie to trwalo ok 4-5godz. zobaczymy teraz jak trzyma.
Mój hahnel ładowany 6 razy. Na razie nie obserwuję jakiegoś obniżenia długości "trzymania" - wydaje się, że wszystko chodzi tak jak powinno. No, ale ja mam go krótko, Robin102 ma dlużej, to może on się wypowie, czy nadal trzyma go "pozytywna ocena" tego aku. :D
ja ładowałem dopiero 4 razy , po tym czwartym jest cały czas w aparacie , robię po prostu mało zdjęć . Następne ładowanie pewnie w październiku , ale to dobrze sprawdze w jakim stopniu ulega samorozładowaniu. he he he he ( mam 3 aku)