na pelnej dziurze tez nie jest zle, duzy mankament to raczej mala kontrastowosc, no i niestety waga obiektywu, z e300 zestawik wazy 3 kg
Wersja do druku
na pelnej dziurze tez nie jest zle, duzy mankament to raczej mala kontrastowosc, no i niestety waga obiektywu, z e300 zestawik wazy 3 kg
A mnie taki ptaszek wyszedł. Rzeczywiście 40-150 jest zbyt słaby do ptaków, ale trza dutki zbierać na 50-200, może kiedyś...
Ok, skoro taki ladny watek powstal, to i ja sie pochwale efektami mojej zabawy z 40-150. Na razie zbyt wiele ich nie ma (sprzet ten mam dosc krotko), ale to dopiero poczatek zabawy :)
Moja Pani:
Nasza corka:
Jeszcze dorzucę dwa "wakacyjne":
Coil
Coil, nic nie widzę. Nie udało ci się wrzucić na serwer?
Hmm, u mnie widać, wszystko się ładuje. Nie wiem o co chodzi. To chyba przez temperaturę :)
Coil
Transfer przekroczonyCytat:
Zamieszczone przez Coil
Godzinny limit Transferu dla konta coil.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony.
W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie coil.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie.
O moich nikt sie nie wypowie?
Smutność... ;(
Eddie, wystaw foty w Ocenach. Tam jest miejsce, by rozpatrywać foty w kategoriach artystycznych. W tym wątku bardziej chyba chodzi o pokazanie możliwości obiektywu 40-150.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Jasne, dzieki, Rafal :)