wygląda że tasiemke wymienili, gume przyklejli, a co do AF to nie jestem pewien, ale raczej już nie ma problemu.Cytat:
Standartowy tekst, sprawdż czy cokolwiek naprawili.
Wersja do druku
wygląda że tasiemke wymienili, gume przyklejli, a co do AF to nie jestem pewien, ale raczej już nie ma problemu.Cytat:
Standartowy tekst, sprawdż czy cokolwiek naprawili.
Witam
Ech............. co tu dużo gadać, jest jak było. DOpiero teraz miałem więcej czasu na robienie zdjęć i sprawdzenie sprzętu. (piszę pracę i wogóle mam ciężki okres w domu).
Niestety chyba AF panowie się nie zajeli. Dzwoniłem do OP. Pan Był bardzo zdenerwowany jak to sie mogło stać że sztandarowy produkt O po naprawie dalej źle działa.
Z tego co wiem napisze skargę, aparat mam wysłać w poniedziałek w zamian dostanę kolejną E1 na zastępstwo.
Pan powiedział ze ten sprzęt jeżeli wraca to 1 na miesiąć bo jest tak mało awaryjny. I że nie może być tak że po naprawie sprzęt wraca nie naprawiony, bo byle kto tego nie używa 8) .
Tak wogóle to musze pochwalić Pan w Polski serwisie, naprawdę świetna obsługa. A Panowie w Czechach to wymienili tylko gume i tasiemke i usyfili mi matówke z tego co widze :/
Pozdrawiam
łąaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ostrość z tych szkieł można wycisnąć na pełnej dziurze DOPIERO TO WIDZE.
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Pozdrawiam
Zamknąć
Gratuluję cierpliwości :lol: Masz nowy E1?
dzięki. Naprawili mi usterke.Cytat:
Zamieszczone przez dorian
Ale ludziska ta ostrość powala, dosłownie powala i to na 0 w ustawach. Poprostu rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no brak mi słów
witam
AF sprawdzony i ...... jest OK !!!! nareszcie !!!!
jakby nie mogli tego zrobic za 1 razem (zrobili za trzecim ...)
zycze innym wiecej szczescia :)
ciesze się że i u Ciebie OK :) Ja jeszcze dziś szefowi olka nerwa zrobiłem bo do późna kuriera nie było i podobno się zdenerwował jak zadzwoniłęm i poprosiłem o numer paczki :)Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
Pozdrawiam
ALE OSTROŚĆ !!!!!!!!! NIE NO INNY SPRZĘT
heh :)
teraz juz wiem, ze nastepny moj zakup to bedzie ZD 50-200 2.8-3.5 a nie sprzedaz bublowatego E1, zeby go wiecej nie widziec ;-)
pozniej za jakies 2-3 latka nowsze body - koniecznie profi, nie ma mowy o innych zabawkach (chodzi o szczelnosc i ergonomie)
CHcę zauważyć że mamy identyczne plany :D