piekny motyl! ladna kompozycja... no co tu gadac.. bede monotonny - podoba mi sie :-)
Wersja do druku
piekny motyl! ladna kompozycja... no co tu gadac.. bede monotonny - podoba mi sie :-)
a co powiesz na to
osobiscie najlepiej mi sie podoba z całej serii, a poswięciłem na niego dwie 128 karty.....
:!:
jestem pod ogromnym wrazeniem - chyba bede musiała zaczernąć u ciebie szkolenia na temat zdjęć makro i sposobu wypatrywania pięknych modelek i modeli, na których sie patrzy z podziwem. Czy te foty sa robione tylko za pomocą C 740 bez dodatków do niego (nie licząc dodatkowej lampy)?
widac ze nie przegladalas calego watku....Cytat:
Zamieszczone przez martha
np. 6 strona i 6 wypowiedz
pozdro
@Jeronimo
Poprawię sie następnym razem - ale te zdjęcia zrobiły na mnie takie wrazenie że nie zwracałam uwagę na teksty. Podziwianie tych szczegółów, dokładności uchwyconej chwili sprawiły iż pod wpływem impulsu i bez przegladania rad od luc4s napisałam to co podeszło mi pod palce :).
w przypadku tego motyla to było tak, że był on chyba chory, bo wskoczył siostrze w ręce podczas rwania marchewki i przyniosła mi go :) ja go umieściłem w odpowiedniej scenerii, obfociłem po czym tak zostawiłem. W końcu po godzinie odleciał, nie wiem dlaczego wczesniej był taki ospały.... wpadł mi dosłownie w ręce bo na pazia polowałem od jakiegoś czasu.
Ale nie zawsze jest tak łatwo, są dwie metody. Albo fotografować gdy jest zimno np. nad ranem lub jeszcze lepiej w nocy (potrzebny halogen), albo wyćwiczyć sobie odpowiednie metody podchodzenia do owadów i liczyć na szczęście.
A jeszcze może takie....
luc4s tyle zapodaje super fotek.. ze juz nie wiadomo co komentowac... i co pisac :-)))
pozdrowionka :-)
nie pisz o fotkach, a możesz np. coś ciekawego nt. owadów na nich powiedzieć lub nie wiem kawała opowiedzieć......... wszystko dozwolone co sie wiąze pośrednio z makrofotografia :D