A mnie sie najbardziej widzi 64, a pozniej 62. Gratuluje cierpliwosci i zapalu do fotografowania takich ruchliwych modeli :grin:
Wersja do druku
A mnie sie najbardziej widzi 64, a pozniej 62. Gratuluje cierpliwosci i zapalu do fotografowania takich ruchliwych modeli :grin:
Pięknie! Zimorodka to tylko na zdjęciach widziałem :( a chciałbym na żywo. Piękne zdjęcia i piękny model ;)
Fajnie Ci sie trafiło gdyż to niezwykle piękny ptaszek. Na zdjęciach 62 i 64 prezentuje się bardzo ładnie.
No ptaszynka świetnie wyszła, 62 chyba najlepsza ;)
Pozdrawiam
Zimorodek bardzo udany. Gratulacje!
a ja sie popastwilem nad 61 bo nikomu sie nie podoba:wink:
Dziękuję za komentarze, muszę przyznać że ptaszek nie tylko urodziwy ale i przesympatyczny. Jestem tylko na chwilkę, więc przy okazji o tym napiszę.
Mirek nie podoba mi się, właśnie tego chciałem uniknąć. Może i histogram poprawniejszy ale samo zdjęcie nienaturalne co jak dla mnie ( w zdjęciach przyrody) jest omyłką. Niemniej jednak dzięki za sugestię.
Powoli ciekawe zdjęcia mi się kończą, a nowych ( poza koncertowymi) nie przybywa, więc tym razem tylko dwie sztuki. Wybrałem te ponieważ zarówno jedno jak i drugie przywołuje przemiłe wspomnienia.
Wczoraj dojadając do obiadu grzybki w occie zatęskniło mi się do jesiennych łowów.
65.
Przesympatyczny portrecik wyszedł, a i 40-150 zgrabnie się tu spisał.
A sprzątając na półce wywaliłem pudełeczko z wyselekcjonowanymi nasionami słonecznika czekającymi na swoją porę.
66.
Niemiłosiernie ruchliwe bydle, nóżki krótkie ale nadrabia ilością...
Szkoda że kadr niepoprawny.
Ladnego grzybka pokazales...!
fajne zdjątka :) Szkoda 2 źdźbeł na prawdziwku (na nóżce) mogło by ich nie być było by 6 tak jest 6-:-P