Wszystkie bardzo klimatyczne - podobają się tak samo jak i poprzednia seria, w tej z mocnym wskazaniem na 55
Wersja do druku
Wszystkie bardzo klimatyczne - podobają się tak samo jak i poprzednia seria, w tej z mocnym wskazaniem na 55
Interesująco prezentuje się konstrukcja dachu na zdjęciu 48, z zainteresowaniem odebrałem leżący w kałuży chodak na 51. Trochę niesamowity wydźwięk ma seria z rurami na zdjęciach 52-55. Wciagający do inspiracji temat.
Dziękuję za Wasze opinie:)
na szczęście to nie są ruiny... stan podobny jak po tym, jak niemcy uciekli z niego:)
a co do dachu...to postaram się tam wrócić, żeby porobić kolejne ujęcia - strasznie duży strych...jedyny minus, to jego stan, gdyż deski w niektórych miejscach lamią się pod ciężarem ciała:)
lubię takie klimaty można takie miejsca wykorzystać na wiele sposobów :)
Modelek tam nie zaciągniesz niestety:P zbyt ciężka droga...
Trzeba się poświęcać :) jak się ubrudzi to się przebierze :)
wczorajsza wizyta w największej ruinie PRLu:)
56.
No mało zdjęć jak na tę wizytę :)
Ciekawy kadr, kolorystyka. W/g mnie zdjęcie udane, na duuży +. Bardzo lubię Twoje zdjęcia przez to jak przedstawiasz "zwykłość" - nie są to żadne krajobrazy z wyszukanych miejsc etc- a i tak interesujące
Pozdrawiam
@Forever_k3w: określiłem funkcję matematyczną - im mniej zdjęć dodaje sie za jednym razem, tym więcej komentarzy przypada na jedno zdjęcie:) no i zadziałało
@iszi: dziękuję bardzo za ten komentarz! ładnym rzeczom/ludziom najłatwiej robić fotki:) tak jak RafałCzarny pisał kiedyś w swoim wątku, że brzydszych ludzi jest więcej, dlatego im robi zdjęcia, tak jak takiej architekturze:)