Kurcze właśnie nie wiem co jest grane. Jaki powinien być ten link żeby fotki się pojawiły?
Narazie wrzucam tutaj :(
Wersja do druku
Kurcze właśnie nie wiem co jest grane. Jaki powinien być ten link żeby fotki się pojawiły?
Narazie wrzucam tutaj :(
Niestety nie podałeś hasła, żeby zobaczyć zdjęcia :P
Pozdrawiam
Zdjątka już są.
1. fajnie wyszło to odbicie, moze lekko WB w strone żółtego jest...
2. wyszły przepalenia na światełkach no ale wiem jak to jest, niestety z tym zawsze są problemy w tego typu fotkach.
3. troche za mała GO według mnie
No tośmy se pogadali o fotkach :(
Naprawdę oprócz Luc4s'a nikt nie ma nic do powiedzenia ? :)
no dobra... :-) nie bede oryginalny ale niech tam... według mnie najlepsza 1 za jednolitość formy hehe :D na nastepnych przepalenia (choc na 3 moze troche mniej) ale o tym juz mowil Luc4s. poza tym jak dla mnie to na 2 jakis taki ogolny balagan w kadrze... moze to kwestia "poukładania" elementów w kadrze... a co do 3 to faktycznie jakos plasko wyszlo - tej bombki prawie nie widac...
to chyab tyle zarzutów z mojej strony... :D
Hmmm... własnie bombki sa powodem pwnego mojego niedosytu... bo chcielismy w domu choinkę w złocie a te bombki mamy kilkuletnie co daje sie zauwazyc tak wiec fotki nie wychodzą rewelacyjnie... a co do Twoich fotek to:
1. bardzo mi sie podoba
2. cos za bardzo jak na moj gust w zieleń wpada... przepalenia są do zaakceptowania bo pochodzą od swiatełek
3. przepalenia na igłach bardziej przeszkadzają... no i bombka troszke zlewa sie z otoczeniem
Pzdr.
Pierwsze na kartke swiateeczna by sie nadawalo, tylko jak zlikwodowac odbicie statywu i aparatu ?????
ładne zdjęcia, podoba mi się też ostrość tych zdjęć :)
Dziękuę za wszystkie uwagi i komentarze.
Teraz nieco z innej beczki.
Kierunek zachód
Uwagi rzecz jasna mile widziane.
Mam nadzieję, ze nie autoportert? Trochę razi brudna szyba.