Witam!wczoraj w moim mieście z okazji Dni Patrona Miasta odbywały się różne koncert. I o to kilka fotek jakie udało mi się zrobić!
45 - wokalistka
46 - gitarzysta
47 - odwrócony gitarzysta
48 - wokalistka
49 - zespół PECTUS
50, 51, 52 - wokalista
Wersja do druku
Witam!wczoraj w moim mieście z okazji Dni Patrona Miasta odbywały się różne koncert. I o to kilka fotek jakie udało mi się zrobić!
45 - wokalistka
46 - gitarzysta
47 - odwrócony gitarzysta
48 - wokalistka
49 - zespół PECTUS
50, 51, 52 - wokalista
Na miniaturkach wyglądają, jakby coś było nie tak, dużo fioletu i zieleni, ale po powiększeniu jest ciekawiej.
45 najlepsze. 50 i 52 byłyby lepsze, gdyby nie poucinane dłonie. Reszta na za długim czasie.
Ja byłam raz z aparatem na koncercie, wiem, że nie jest to łatwe ;)
To fakt, że czasy są za długie, zdjęcia są przez to rozmyte, ale wpadło mi w oko 46, podoba mi się ruch ręki gitarzysty, widać, że gra.
Takie z innej beczki ale jestem ciekawa waszej opinii. Co sądzicie o tej lampie w kadrze?Sama mam mieszane uczucia dlatego liczę na wasze zdanie.
Fotki z Tour de Pologne, przy fotkach tego typu bardziej bym się koncentrował na pojedyńczym uczestniku, ukazaniu emocji, ekspresji czy wysiłku. I tu raczej z teleobiektywem.
Koncertowe- sam mam problemy aby zrobić dobrą fotkę ale żeby wokalista nie miał przy ustach mikrofonu... .
Pozdrawiam
Robiłam zdjęcie zarówno szerokim jak i tele ale byłam na starcie etapu więc tam wielkich emocji nie było. Odnośnie fotek z koncertu to robiłam je pierwszy raz i pewnie jeszcze wiele fotek zrobię zanim będą one co najmniej dobre. Ale taka naukę lubię:)
jak dotą najbardziej mi się podoba bocian:P fotki kolarskie są bardziej jak fotoreportaż...
Tak sobie pstrykałam różyczkę którą dostałam:)
Światła brakuje.