-
3 załącznik(ów)
Dzisiaj wrzucam kolejne zdjęcia, nie z szuflady, jeszcze mi się nie opatrzyły, tak więc nieszczególnie umiem się do nich odnieść ;)
Może jeszcze kilka słów wytłumaczenia: wiem, że nie powinno się kwiatów prezentować w czarnobieli, bo przez to zabiera im się to, co mają najpiękniejsze, czyli kolor, ale ta róża była jasnokremowa, na tle białej ściany. Kolor niedużo tu wnosił, zdecydowałam się zatem na b&w.
A maliny? No lubię je, i tyle.
Tak jak i kolory nieba przy zachodzącym słońcu.:)
Czekam na Wasze oceny.
-
rozy wyszlo to na zdrowie ;) podoba sie. moze nie jako kwiat, ale jako kompozycja.
-
Mnie kompozycja też sie podoba, choc dla równowagi chętnie zobaczyłbym fotke w kolorach.
-
14 jest bardzo ciekawa, pobawiłabym się w ps i zaokrągliła szarość z tyłu a zdjęcie nazwała ważka na księżycu:wink:- tak mi się ta fotka kojaarzy.
Przewrócone drzewo urocze , ciekawe jak wypadłby kadr nieco szerzej po lewej, pobowiłabym się tonacją fotki. Maliny apetyczne Pozdrawiam:grin:
-
1 załącznik(ów)
Dziękuję za ciepłe słowa, nie ukrywam, że te o kompozycji najbardziej mnie połechtały :)
W odpowiedzi na życzenie Morloka zamieszczam różę w kolorze.
-
Faktycznie kompozycja z roza zasluguje na uwage, jak juz wspomnail Ktotek :grin: A maliny...cud malina....tylko brakuje im zapachu...
-
-
Ups!! Przepraszam.....oczywiscie, ze K@czy :-P
-
Jako że lubię zdjęcia kwiatów, to róża zwróciła moją uwagę. Muszę przyznać, że nie mogę się zdecydować czy bw czy kolor. Chyba oba mi się podobają. Rozumiem powody dla których zdecydowałaś o bw, ale w kolorze również świetnie wygląda. Kolory zagraly ze sobą, dopasowały się - kolor dzbana, stołu, liści i w końcu kwiat.
A kompozycja, jak zauważyli inni, bardzo dobra.
-