-
Dzięki za opinię
z tego co pamiętam to pod misą był bardzo nieciekawy widok dlatego robiąc fotę kadrowałem tak aby się go pozbyć, a zarazem pokazać gdzie ta woda kapie ;] zresztą to była zorganizowana wycieczka z przewodnikiem więc nie było wiele czasu na przygotowania do zdjęcia :|
-
-
Podobają mi się 45 (zgadzam się Mysikrólikiem) i 46 (bez zastrzeżeń :grin:).
-
Urlopowa seria naprawdę dobra, ze wspomnianym przez Mysikrólika zastrzeżeniem.
-
Cała seria z Turcji naprawdę dobra, wiem że w środku dnia, w takim słońcu trudno coś "dobrze" pokazać na zdjęciu. Tobie się to udało...
Żeby nie było zbyt słodko, to faktycznie trochę przeszkadza obcięta misa...:wink:
Pozdrawiam
-
dziękuję serdecznie za odwiedziny i opinie :)
sorry, że tak długo nic nie odpisywałem ale w niedzielę się broniłem i tak jakoś nie było czasu na forum :\ ale obiecuję poprawę, w tym tygodniu wybywam z Bratem do 3city na openera i zlot żaglowców więc mam nadzieję, że uda się trzasnąć coś co warto by tu opublikować :D
Pozdrawiam stałych bywalców
-
4 załącznik(ów)
burza
a tu znienacka mały reportaż z dzisiejszej burzy nieopodal Bydgoszczy, foty trzaskane ze statywu na balkonie ;)
wiem, że niektóre są ziarniste i zaszumione ale jeszcze nie opanowałem tych zabiegów podczas obróbki :|
-
Ja dość niedawno też robiłem swoją pierwszą burzę. Gęba sama się uśmiecha na wspomnienie pierwszych dwóch ładnie uchwyconych piorunów.
-
Witaj,
Długo Cię nie było. Jak obrona? Jak mamy się teraz do Ciebie zwracać, bo na "Ty" to już chyba nie wypada :-D
Co do zdjęć, podoba mi się ta burzowa seria:
48- a gdyby tak obciąć dół i zostawić same błyskawice na tym pięknym, fioletowym tle?
49- MSZ GENIALNE! Jedna wielka sprzeczność: z jednej strony mroczne, ciężkie niebo a z drugiej cieńka, delikatna linia błyskawicy niczym rysa.
50- w tym wypadku nie obcinałabym dołu tak jak przy 48, błysk jest zbyt mały, musi być coś jeszcze na tej focie. Uważam że OK.
51- ten w lewym, dolnym rogu MSZ jest niepotrzebny, burzy kompozycję.
Pozdrawiam serdecznie
-
swietnie tobie to wyszlo ,ciezko jest taki moment uchwycic .ale moin zdaniem to chyba tylko obrobka lepsza by sie przydala.:wink: