ALe fajni jesteście jak sie kłócicie! :D
Wersja do druku
ALe fajni jesteście jak sie kłócicie! :D
To nie jest kwestia zdania, juz nasz wielki wieszcz, jarosław kwaczyński uzył trafnego całkiem sformułowania "oczywista oczywistość".
Jeśli ty mnasz prawo pisac idiotyzmy, ja mam prawo nazywac je po imieniu, prawda? :-)
willow, rozczarowujesz mnie okrutnie nie czytając ze zrozumieniem/nie pisząc ze zrozumieniem (niepotrzbne skreslić). Do rozstrzygnięcia tego trywialnego problemu nie potrzeba ZDANIA (opinii), wystarczy porównac wiek aparatów.
Nawet troll używający obecnie nicka jakośtamnobody wypada w tej dyskusji bardziej wiarygodnie - bo ne próbuje racjonalizować, tylko używa starych, sprawdzownych "argumentów".
Było miło, z mojej strony to EOT*
* Żeby było jasne - E-1 używałem z zadowoleniem przez 2 lata, a z d80 (ani z żadnym innym nikonem) nie miałem nigdy nic wspólnego. :-)
A ja dorzuce inny typ, C 40D.
Bardzo szybki AF, 6.5kl/s, dobre wysokie ISO.
A jest obecnie w swietnej cenie.
Nie powiem ze lepszy od E-1 gdyz niektorzy uwazaja E-1 za wzor metra :)
Piotrek , to że uważają to nie ważne. Ważne jest to co uważa kupujący ponieważ kupuje dla siebie.
Akurat 40D to uważam udany aparat, ale nie bez wad. Polecam doświadczenie Geo w tym względzie. Przy zakupach brać pod uwagę to co będziesz fotografował i czym , czyli szklarnię