o, dzięki za link, może tam kilka fotek podepnę :lol:.
Wersja do druku
o, dzięki za link, może tam kilka fotek podepnę :lol:.
dzięki za info o psach :grin:. Poproszę o jeszcze przy następnych fotkach, bo na googlach jak nie wiadomo co szukać to dość ciężko znaleźć.
Mnie na wystawie zauroczył pies faraona. Wkleiłem go do wątku o psach w mieście. Niesamowicie zgrabny, ruchliwy, a przy tym tak przyjazny. Można rzec spokojny wulkan :grin:.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
53. owczarek ... ? :oops:
Francuski (briard) ;)
Światło niezłe, tło przeszkadza, ale to niestety norma w takich warunkach :/
zamieszczę kilka zestawów przedstawiających różne rasy. Poniżej szpic wilczy:
54.
55.
56. w kolejce do mistrza
57. i już po :grin:
58. a to cały ja - pies odnaleziony w schronisku
trochę odwiedzin było, ale zupełny brak komentarzy. Hmm, być może nudne te fotki, ale po żywej dyskusji na temat psów w mieście i nie tylko, chciałem przede wszystkiem pokazać zachowanie tych wystawowych. Może to dziwne, ale mimo dużego tłoku (ludzi i psów), psy były bardzo spokojne i prawie wszystkie uśmiechnięte. Z ludźmi było różnie :lol:. Właśnie te uśmiechy chciałem pokazać.
Na ulicach obserwuję sytuacje odwrotne, dużo większą nerwowość psów i pełną obojętność właścicieli ... .
59. kolejny owczarek ... ? w sieci najczęściej widnieje pod hasłem "Czechosłowacki" :roll:.
60.
61.
ostatnia fotka już zza bramy wystawowej.
Czechosłowacki wilczak :)
59. fajne :) Tylko z lewej to coś przeszkada, a na kadrowaniu się nie znam.
60. Poruszone albo mi się zdaje
61. Mina cudna :D
Ale bekstejdż [56-58] mi się najbardziej podoba :p
Mnie chiba 55 się podoba najbardziej, w 59 cós wlazło w kadr. Wiem, że na to nie miałeś wpływu ale mi najbardziej przeszkadzają, smycze. Ale to jest tylko MSZ.
Pozdrawiam.
Podpisuję się pod poprzednikiem - MSZ 55 najciekawsze.
Czy wyostrzasz fotki po zmniejszeniu? Bo tak troszeczkę MSZ ostrości brakuje...
Pozdrawiam