No i wiadomość o E-30 zniknęła:( A co do samego aparatu dosyć ciekawy chociaż boję się o upchanie Mpix. Ciekawe też jak rozpiętość tonalna, bo w E-510 to jest masakra:(
Wersja do druku
No i wiadomość o E-30 zniknęła:( A co do samego aparatu dosyć ciekawy chociaż boję się o upchanie Mpix. Ciekawe też jak rozpiętość tonalna, bo w E-510 to jest masakra:(
Wiadomo już czy będzie do niego grip?
U konkurencji już nowe lustra filmy kręcą ciekawe czy nowy olympus też będzie potrafił.
Moze i konkurencja kreci, ale jakość jest dla mnie średnia, sample z C5mk2 nie powalają jak się ogląda 1:1, chciałby się żeby każda stop-klatka wyglądała jak zdjęcie - niestety tak nie jest.
A mnie drazni w moim sprzęcie E-510 skok wartości isoX2 i tego mi brak bo między 400 a 800 chętnie bym porobił zdjęcia. Mam nadzieję że będzie w E-30 podobnie jak w E-3.
Dobra pucha się szykuje - takie mini E-3. Będę miał się na co przesiąść, kiedy mój E-410 przejdzie na emeryturę. E-30 na pewno będzie pod każdym względem lepszy... Cena też będzie atrakcyjna - zawsze Olympus miał ciekawe ceny, tylko trzeba poczekać 3-4 miesiące od premiery. A te narzekania już tak mnie męczą, że nawet fotografować mi się momentami odechciewa.