@Rick van Dyke
dzieki :D
Zapomnialem dodac iz to niebieskie w tle to wisła :D
Wersja do druku
@Rick van Dyke
dzieki :D
Zapomnialem dodac iz to niebieskie w tle to wisła :D
Hmmm ....... jak dla mnie to te glowki za ciemne, oka prawie nie widac.....no ale moze takie bylo zamierzenie autora.....z jakiej odleglosci pstrykane?....dzis tez pstryknolem jakas kaczuche:)
jak bys zwrocil uwage, ona jest plecami do slonca, i ma ciemna glowe, albo spalone tlo i ogolnie cala fotka albo ciemna glowka, poszlo na glowke a nie mialem nikogo kto by mi blede potrzymal, nie wspomne ze nie mialem bledy :D
Trzeba bylo poczekac az do slonca zapozuje:)...........z jakiej odleglosci pstrykane??
DraXan mozesz zaprezentowac jakies ujecie z tego 50-200 na skrajnych ogniskowych dla porownania ?
okolo 5-6m
Moge tylko, troszke pozniej bo mam komputer teraz zajety.Cytat:
Zamieszczone przez cinex
To super, bo tez zamierzam takie szklo kupic i chce wiedziec co potrafi:)
Tak, zerknij w moj avatar, to szklo to armata, zaufaj mi wzbudzisz zaciekawienie u kazdego.Cytat:
Zamieszczone przez cinex
Bedac wczoraj w Zakopanem (czy jak sie to tam pisze) przewoznicy busowi, pytali: "Z jakiej telewizji jestescie panowie", co bystrzejsi "Jaka gazete mamy jutro kupic" itd itp.
Nawet nie znajacego sie na sprzecie.
A bulwary wislane sa pelne "młodzierzy podworkowej" i nie miło samemu chodzic z czyms takim.
Wiec jak idziesz sam, to jak szpieg z krainy deszczowców.
No nie powiem, zdjęcia robią wrażenie :!: A jak napisałeś że wymagały takiego poświęcenia to już wogóle nie mogę wyjść z podziwu, nic tylko gratulować 8)
Pozdrawiam
Wiesz mi nie zalezy zeby brali mnie za fotoreportera i zeby sprzet wzbudzal ciekawosc i zachwyt , chodzi mi zeby dobre foty robil ,reszta to pryszcz, wiec jak zapodasz te przykladowe fotki bede wdzieczny