Nie rozumiem, jesli masz wszystko dobrze na monitorze i przygotowujesz do labu -> bez korekcji i pelny kadr -> to co moze byc zle????? Jesli jest to juz tylko ...Twoj problem ;)
Mariush - takiego kiczyka jak ostatnie to dawno nie widziałem ;))
Wersja do druku
Kicz ale świetny :)
Do ślubnych idealnie pasuje.
Pomysł,kolory i ta sceneria...SUPER!!!!!!!!
Wcześniejsze 2 fotki też mi się widzą...Gratuluję...
Jeszcze jeden kicz z poprzedniego ślubu... i kilka nowych z ostatniego - zgodnie z tradycją - bez twarzy :-)
Pan młody ma protezę ?? :(
IMO ten odcinek nogi wygląda bardzo ale to bardzo nienaturalnie.
ma opuchnięte kochy i tyle jakbyś cały dzień w trzewikach chodził też byś tak miał
ps foty ładniutkie
może po prostu goli nogi a Wy się czepiacie....
Fajne ujęcie w tych gałęziach, nie wiem czemu akurat zwykło się nazywać takie fotki kiczem. Dla 99% Par Młodych taka fota to będzie Mistrzostwo Świata. Ja już byw wracał w to miejsce z każdą parą.
Ostatnio wyszły mi fajne foty kiedy na imprezie strzelałem na drugą kurtynę. Zwykłem pokazywać fotki "szaremu człowiekowi" w swoim otoczeniu żeby mieć jakiś feedback w odbiorze. No i 4/6 osób powiedziało: no, fajne...Ale czemu nieostre i jakieś zamazane?
Na szczęście z parą wcześniej ustaliłem co będę robił i pokazałem na czym to polega i jaki będzie efekt. Osobiście mam awersję do fotek w ruchu bez pokazania ruchu.
Dlatego weselne/ślubne fotki muszą być "kiczowate". Jednej na dziesięć par podobałyby się szalone wizje artystyczne jakie niektórzy płodzą...
Mariusz...zadziwia mnie Twoja obróbka. Jedne foty są nieskazitelnie czyste, innym przydarzają się wpadki...Jakby robiły to zupełnie różne osoby...Ale masz fajne pomysły na kadry a tym wygrywa się z konkurencją.
Nie wszystkie w tym wątku mi sie podobają, np nie podoba mi sie ta spuchnięta noga na pierwszym z serii.
Bardzo za to podobają mi sie dwa ostatnie, pięknie pokazałeś pannę młodę a jeszcze lepiej jej suknię. ółprofil, włosy podświetlone, winieta, podoba mi się.
Nogi na przedostatnim też niezłe :cool: