"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej ;)
Wersja do druku
"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej ;)
Zrobiłem więcej zdjęć tej Pani ale nie pokaże :-P
45.
Star to nie żadna gwiazda tylko samochód ze Starachowic :roll:
Co Wy tak z tym zangliczaniem wszystkiego? Kiedyś słyszalem dwóch małolatów dyskutujących o aktorze-kulturyście, którego nazywali "Słorsennigr". Dopiero po kilku minutach zajarzyłem, że chodzi o rdzenne, austriacke nazwisko Schwarzenegger :roll:
W temacie samochodu, dziś to już były samochód ze Starachowic bo niestety zamordowali markę :/
Fotka rzeczywiście do niczego, aż dziwię się, że ją tu wstawiłeś.
Lepiej wróc do tej pani ;)
Och Rocco. Z Kielc jestem to przecie wiem że ze STARachowic. Czasem mam okazje współpracować z tymi wszystkimi firemkami które teraz w tych halach po byłym zakładzie się mieszczą. Ale koniec z offtopem.
Ciężarówkę Star zrobiłem z cyfrowej lustrzanki nie z komórki :-P ( nie posiadam telefonu komórkowego ) do zdjęcia dodałem gradacje i B&W i może dlatego tak nieciekawie wygląda . Za duża naoglądałem się chyba zdjęć Suchara :roll:
Dzięki za krytykę :wink:
Macie ostatnie zdjęcie dziewczyn które dodaje się do publikacji :wink:
46.W poszukiwaniu miłości
Fajne :)
Pompowane serduszko i miny dziewcząt idealnie pasuja do tytułu.
Tylko tło jakieś takie niekorzystne co? Zwłaszcza część kolesia wycierającego nos :) Ale dziewczyny fajnie wypatrzone.
Ostatnie bardzo fajne :) Dobrze przyuważone. Skadrowałbym to tylko do kwadratu, przycinając głównie z lewej i przerobił chyba jednak na czerń i biel. Choć wtedy może się trochę zgubić czerwone serce z balonika. Zastanawia mnie też trochę ten szum na ławce stojącej tyłem, bo bardzo wyraźny jest.
PS. Jeśli pisałeś o moich ostatnich zdjęciach, to były one robione na filmie i to na średnim formacie, 6x6 ;)
Pzdr
dziękuję za komentarze :wink:
47.
Panagor 400mm