Ciężką pracą pszczoły się bogacą...
1.
ExposureTime - 10/5000 seconds
FNumber - 3.20
ISOSpeedRatings - 50
MeteringMode - Multi-segment
WhiteBalance - Auto
2. Ta sama tylko skadrowana
Wersja do druku
Ciężką pracą pszczoły się bogacą...
1.
ExposureTime - 10/5000 seconds
FNumber - 3.20
ISOSpeedRatings - 50
WhiteBalance - Auto
2. Ta sama tylko skadrowana
Chylę czoła, za każdym razem wchodząc tutaj zastanawiam się czy można zaprezentować jeszcze lepsze zdjęcia od poprzednich. I okazuje się, że można :) Ale teraz poprzeczka wisi już baaardzo wysoko :wink:
Pozdrawiam
:shock: śliczne.
Żółto mi :D Vodnik narobiłeś mi smaka na makro. Właśnie wrócił mój aparat z serwisu, wiec planuję na sobotę "polowanie" na robale. :lol:
Ja sie przymierzam do konwertera odwrotnego mocowania. Juz odkrecilem obiektyw od Zenita i oczyscilem soczewki zewnetrzne, ale sprzydalo by sie moze go rozkrecic i przecyscic calego, ale nie chce zeby mi zostaly 2 obiektywy po rozkreceniu :)
Dzis prezentacja perelki w moim osobistym mniemaniu (nie zaden samozachwyt, ale mnie sie podoba)
ExposureTime - 10/600 seconds
FNumber - 3.20
ExposureProgram - Aperture priority
ISOSpeedRatings - 100
LightSource - Fine weather
WhiteBalance - Manual
:shock: :shock: :shock: nie no nie...ile x Vodnik spadnie przez Ciebie z krzesła :wink: :?:
@vodnik
No, to rzeczywiscie jest perelka.
Ale w tym wypadku dane z Exifa to troche malo. Moze napisz jakie techniki zastosowales przy obrobce tego zdjecia. Czy poruszony dalszy plan to wynik obrobki w PS?
stary. drażnisz tylko ludzi. nawet nie wiesz jak się wkurzyłem jak zobaczyłem to zdjęcie. przecież zazdrość prawie w całości mnie zjadła. jest rewelacyjne :)
dooomin
Tlo jest rzeczywiscie rozmyte, ale tylko delikatnie MotionBlurem chyba na 5-10 pikseli. Na oryginale bylo juz widac dynamike ale zdecydowalem sie ja podbic. Oczywiscie B/W robione w PS bo wieksza kontrola no i History Brush aby wydobyc kolor.