Witam. Zdjęcie 40 jest po prostu świetne. Oprócz ślicznej modelki są jeszcze piękne bliki w tle. One naprawdę stroją zdjęcie. Może troszeczkę przeszkadza gałązka w LG.
Wersja do druku
Witam. Zdjęcie 40 jest po prostu świetne. Oprócz ślicznej modelki są jeszcze piękne bliki w tle. One naprawdę stroją zdjęcie. Może troszeczkę przeszkadza gałązka w LG.
Wróciłem dziś do domu o 7 rano, zobaczyłem jaka piękna rosa na ogrodzie i do tego piękne wstające słońce. Natchnęło mnie na focenie ;-)
42
43
44
45
46
a to towarzysz porannego focenia ;-)
47
Pancolar 50/1.8 + pierścienie makro
Twoje kropelki śliczne - szczególnie przypadła mi do gustu 46-sta, a i świadek focenia tez fajny.
Kropelki bomba! Mógłbyś je odwrócić bo obraz w kroplach jest do góry nogami ;)
Kropelki pierwsza klasa :D
Wszystkie świetne, 45-ka super.
Troche dziwnie wtyglądaja sześciokątne światła w bokeh ale nawet mi się to podoba.
Wasze odwiedziny, odzew i oceny w galerii są dla mnie bardzo ważne i dzięki temu mam wrażenie że moje fotki dają się JUŻ oglądać ;-) i nie są gniotami ;-) . Oczywiście na uzasadnioną krytykę zawsze jestem otwarty i nikt z mojej strony nie musi się obawiać odwetu ;-)
Dziękuje za odwiedziny.
48
Ten kwiatek spodobał mi się ze względu na ciekawe pręciki ;-)
49
Kwiatek bardziej mi sie podoba. Ciekawy obiekt i OK fotka.
Nawet dobrze ze łodyga w lewym górnym rogu wyszła poruszona bo nie przykuwa aż tak uwagi.
A ptak to chyba crop albo miałeś wysokie iso ? Szum trochę go psuje.
Nie poruszona (raczej mała GO :-( która mogłem faktycznie zwiększyć), bo jak sama łodyga może się poruszyć bez kwiatka który na niej jest, poza tym czas 1/2000s i IS raczej wyklucza poruszenie. Co do ptaka to masz racje jest to crop, ISO 200 bez odszumiania, ale wydawało mi się że szum jest na tyle mały że nie odszumiałem.
qazy dzięki za odwiedziny i opinie, każdy jest mile widziany ;-), zapraszam ponownie.
Krople bardzo ładne.
Ale chyba największą przyjemność miałem z oglądania portretu dziewczynki, nr 40. Taki prawdziwie dziecięcy, radosny portret. Bardzo mi się podoba.