Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
WOW !! do florystycznego proszę !! :-)
No i czego się wtrancasz i inteligentną konwersację psujesz??:-P
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
WOW !! do florystycznego proszę !! :-)
Tak.. byłyśmy dzisiaj z Wiktorią w ogrodzie botanicznym... zrobiłyśmy mnóstwo zdjęć ale ,tylko to jedno przykuło moją uwagę i poświęciłam mu więcej uwagi...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
fajnie że wam się podoba..
Fajna ta Twoja starsza siostra,kolezanka czy moze znajoma.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No i czego się wtrancasz i inteligentną konwersację psujesz??:-P
ejjj... spodziewałam się
"Noo!!!"
---------- Post dodany o 22:18 ---------- Poprzedni post był o 22:17 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Fajna ta Twoja starsza siostra,kolezanka czy moze znajoma.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en:
Och co za komplement... siostrzenica... najcudowniejsza pod słońcem!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Daj spokój, wujenka stryjenka czy insza inszość, grunt że fota fajna.
mam wrażenie że dzisiaj wszyscy popiliście troszkę... tyle dobrych słów o moich zdjęciach dawno nie czytałam...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
mam wrażenie że dzisiaj wszyscy popiliście troszkę... tyle dobrych słów o moich zdjęciach dawno nie czytałam...:)
fajne som.
albo trawy się napaliliście...:) hehehe
DZIĘKUJĘ!
Aaaa to o Twoich zdjeciach. Kurde nie wiedzialem.To czemu to mnie z jedzeniem sie kojarzylo?
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
albo trawy się napaliliście...:) hehehe
DZIĘKUJĘ!
Nie ma za co, Zrobiłaś naprawdę fajne fotki.