Tym to chyba jakiś Transformers :D
Wersja do druku
Tym to chyba jakiś Transformers :D
Nie, Transformersi chadzają piechotą ;-)
Pewnie zbierają na rowery :twisted:
---------- Post dodany o 09:50 ---------- Poprzedni post był o 09:47 ----------
No dobra, ide cos pofocic, szkoda dnia .
Dwa filmy z wczoraj juz wywolane i sie ładnie suszą. Coś dorobie teraz , wywołam no i skanowanie wieczorkiem.
Coś wkleje jak tylko bedzie sie nadawało ;-)
Z wczorajszego wypadu w góry
HP5+, @1600, DD-X 1:4
No wypad w góry w dechę od ramy ;) :). Ja bym to jeszcze przerobił na swoje loty ponad świetlne tak jak tutaj
https://galeria.olympusclub.pl/displayimage.php?album=6353&pos=3
;)
Ale powiem Ci, że z OM10 zrobiłem w podobny sposób zdjęcie tego obrazu z mojego linku i jestem ciekawy co z tego wyjdzie jak skończę kliszę i się wywoła :). Czas ustawiłem podobny jak w PEN'ie i ruch był mniej więcej ten sam tylko, że poświeciłem na to z 4 klatki bo moja karta pamięci mieściła jedynie 36 :)
Wrzuć koniecznie jak wywołasz.
Po pierwsze nie wiem czy aparat poprawnie działa bo jest w nim załadowana pierwsza klisza ale z tego co mi się wydaje to chyba tak (czasami diody szaleją ale z tego co zauważyłem nie ma to związku ze światłomierzem tylko jakiś styk gdzieś nie kontaktuję związany z diodami - muszę go kiedyś rozebrać i przeczyścić) a po drugie to mnie samego ciekawość zżera bo efekt dopiero po wywołaniu a nie tak jak w PEN'ie na wyświetlaczu. Nawet jak nie wyjdą zbytnio to wrzucę a będę próbował później dalej :)
Taxi
HP5+, DD-X 1:4