Znowu piękna seria, już czeka na zdjęcia z tej kolejnej trasy i życzę wspaniałych widoków:grin:
Wersja do druku
Znowu piękna seria, już czeka na zdjęcia z tej kolejnej trasy i życzę wspaniałych widoków:grin:
Lubię zdjęcia które oglądam i czuje się jak bym tam był...a twoje mi to gwarantują..
Dzięki za pozytywne przyjęcie tych zdjęć, dzięki temu mam motywację by za każdym razem starać się na ile mogę by pokazać to co widzę jak najlepiej :)
Y247. nic specjalnego, panoramka ta powstała jako ćwiczenie. 44 kadry w 2 rzędach robione z ręki. W Tatrach będę starał się zrobić trzy rzędową:)
Załącznik 90753
Y248. Znów miałem okazję złapać kawałek tęczy :)
Załącznik 90754
Y249. w końcu ładny zachód słońca się trafił, ostatnio to rzadkość...
Załącznik 90755
Y250.
Załącznik 90756
Y251.
Załącznik 90757
247 za chmury bardzo podobają mi się takie "wyciągnięte" oraz 250 za B&W które uwielbiam..
251 i 249 świetna kolorystyka... choć w 249 przesunęłabym kard tak żeby drzewo które niewątpliwie się wyróżnia było w mocnym punkcie. Generalnie bardzo podobają mi się twoje prace.
Szybkie pytanie - w czym składasz panoramy ?
za mało miejsca było by 249 inaczej kadrować, fota robiona jest z okna samochodu podczas przejazdu przez las.
Bogdan, składam w Microsoft ICE wpierw wywołując Rawy a często prosto z jpg-ów z aparatu.
Ja robię w Huginie, ale nie składałem tak dużej ilości.
Dzięki.
Bo zeszliśmy na temat panoram. Sorry, więcej nie będę :D
Hugin z 12 szt z okna, dwurzędowo. Ale ulicę to mi "wygło", normalnie jest prosta - tyle że blisko było.
Załącznik 90763
Kolejna piekna wrzutka.