Dzieki wszystkim za odwiedzyny, dosc tlumne jak na ten watek:wink: , Robert ten esej wymagal troche czasu i wysilku , ciesze sie ze jeszcze cos znajdujesz wartego uwagi twoim zdaniem , dzis troche przynudze
406
pozdr
Wersja do druku
Dzieki wszystkim za odwiedzyny, dosc tlumne jak na ten watek:wink: , Robert ten esej wymagal troche czasu i wysilku , ciesze sie ze jeszcze cos znajdujesz wartego uwagi twoim zdaniem , dzis troche przynudze
406
pozdr
Cześć Broda, nie zaniżasz poziomu i ciągle nowe fajowe foty robisz z niczego.
Ale "nareszcie" :cool: mogę się "przyczepić". Ostatnie - 406 -ściągnąłem , obciąłem z prawej parapety i trochę z dołu i jest czystsze, bez bałaganu (ale to moja wizja:)
Co do ostatniego Yac ma racje. Mniej, jest lepiej :grin:
Ano - te pionowe pasy robią kadr :)
cały wątek to słuszna WIZJA - bez niej nie było by fajerwerków (czyt. uznania) - umiejętnie wysokiej pilnujesz pozycji i bronisz się kolejnymi dobrymi (bardzo dobrymi) wrzutami ;)
miałam pisać że ostatnie kapitalne :!:
ale faktycznie yac ma rację - też sobie obcięłam prawą i dół - i wygląda IMO better :)
niemniej i tak jak dla mnie jesteś mistrzem cieni - i dzięki Ci za to
mocno motywujesz przynajmniej moją osobę - której taka fotografia również bardzo się podoba - ale póki co bardzo powoli raczkuję :D
pozdro !! i czekam na kolejne Twe wizje :)
dzieki za odwiedziny ludzie i przedewszystkim za motywujace do dalszego dzialania slowa , dzis kilka klatek ze spendu na ktorym bylem wczoraj
407
408
409
410
411
pozdr
To sąz otwarcia tunelu? Masz jeszcze jakieś?
Nono, kolega w kolor uderzył, no nie poznaję :) Podoba mi się ten inny look.
3 ostatnie mnie się podobają a i również gratuluję pięknych kolorów tej jesieni ;)