Deszczowa bardzo mi spasowała. Fajnie zaciapana i nieostrość pasuje. Kiedyś robiłem dużo takich mazajowatych fot. Nazwałem nawet taki gatunek fiksografią. :wink:
Wersja do druku
Deszczowa bardzo mi spasowała. Fajnie zaciapana i nieostrość pasuje. Kiedyś robiłem dużo takich mazajowatych fot. Nazwałem nawet taki gatunek fiksografią. :wink:
Dzięki za komentarze :) Wiem, Rafał, pamiętam Twoje fiksografie. Chwilowo jestem pusty i nie mam więcej zdjęć do pokazania, bo ostatni plener za bardzo nie wyszedł. Mam jednak nadzieję, ze ten stan nie będzie trwał długo ;)
deszcz znaczy 205 - baaardzo fajne
Wrzucaj, wrzucaj. Ostatnio bardzo się rozleniwiłeś fotograficznie.
Pozwolę się nie zgodzić. Po prostu w dużej mierze robię zdjęcia do szuflady, trochę pokazuję, ale niewiele. Nie znaczy to, że przestałem robić zdjęcia. suchar istnieje nie tylko w sieci ;) Dużo zdjęć leży w postaci własnoręcznie zrobionych odbitek w szufladzie. Nie jest też tak, że "robienie zdjęć" to tylko praktyczne robienie zdjęć. Czasem trzeba się wiele nachodzić, napatrzeć i przede wszystkim namyśleć, by zrobić zdjęcie. A to, jak wiadomo, trwa. Ponadto ostatnio w ogóle nie mam czasu na nic, a więc między innymi na latanie do labu po skany (no i funduszy na skany).
Dawno nic nie wrzucałem. Wrzucę zatem zdjęcie pt. "Nowe, stare". Tyle tylko, że albo pomyliłem przejścia, albo ktoś śmietnik zwinął ;)
207. Nowe, stare
Pzdr
Od pewnego czasu bardzo geometrycznie się u Ciebie zrobiło. I dobrze. Lubię taką syntetyczną zabawę. Podoba mi się również konsekwencja w dokumentowaniu tego miejsca.Z chęcią zobaczył bym serię za jakiś czas, ale na to przyjdzie nam poczekać
Dzięki za komentarz :) W pewien sposób się przymierzam do serii z tego miejsca, ale jak się już zdążyłem zorientować, chyba tak naprawdę sfotografowałem dwa różne miejsca ;) A co do geometryczności, to chyba kwadrat taki jest, sprzyja liniom i zabawie kompozycją. Do takiego dochodzę wniosku coraz częściej.
Pzdr