ja siedzę i się wpatruję w nr 840... i się wpatruję... i wpatruję...
i kurczę przestać nie mogę :-) Cudo.
Wersja do druku
ja siedzę i się wpatruję w nr 840... i się wpatruję... i wpatruję...
i kurczę przestać nie mogę :-) Cudo.
Dzięki za tak wielki komplement :)
Teraz dla odzyskania "równowagi", parę zdjęć z Sans Souci. Tak zwana chińska herbaciarnia.... :lol:
845
Załącznik 238985
846
Załącznik 238988
847
Załącznik 238987
848
Załącznik 238989
849
Załącznik 238986
.
z kiedy te foty ze Śnieżki - wiec ze już tej jesieni były momenty że odczuwalna na górze było -35 * C dlatego wole dopytać czy to świeże czy niekoniecznie ??
tak czy siak nie pójdę teraz - ale marzy mi się taka zima w Karkonoszach by UFO na Śnieżce było przyodziane w takie zimowe szaty posmagane wiatrem które będą odstawać od schroniska i tamtejszego kościółka
ech lubię te góry zimą :)
To tegoroczne fotki. Miałem to szczęście być tam w poprzednim tygodniu i trafić kapitalny warun. Niezaprzeczalny fakt ....góry to góry. Nie ważne jaka pora roku czy doby. :) Ale o Norwegii nie zapominam. :mrgreen:
I chyba Tobie należą się podziękowania za nominację, więc dziękuję. :)
Śniegu za wiele nie było, ale to też jest fajne doznanie, kiedy nie ma jeszcze jednolitej grubej pokrywy śnieżnej. Na duży śnieg przyjdzie jeszcze czas.
A w tak zwanym międzyczasie słońce poszło do góry i przestawienie się skończyło.
Pozostały emocje i radość z pięknie rozpoczętego dnia.
850
Załącznik 239014
851
Załącznik 239015
.
o to ostatnie to już bardzo blisko tego co mi się marzy w tych górach :)
no trafiles warun - nie ma to tamto ;)
Zimowa aura świetnie przedstawiona i w pełni zasługuje na nominację. Herbaciarnia i jej wystrój musi łagodzić wszelkie obyczaje. Podczas picia tam herbatki można chyba odpłynąć w relaksie.
.
.