Kosmic2- nasuwa się jedno, dylemat moralny i możliwości fizycznych czy podążać za strzałką która ciągnie czy zawrócić. Postać, strzałka i obiekt zgrały się w ciekawe zdjęcie.
Wersja do druku
Kosmic2- nasuwa się jedno, dylemat moralny i możliwości fizycznych czy podążać za strzałką która ciągnie czy zawrócić. Postać, strzałka i obiekt zgrały się w ciekawe zdjęcie.
Ostatnie zdjęcie z rollercoasterem chyba najtrafniej podsumował Wiejo - taka była moja intencja :D
Poniższej sesji pomysł chodził za mną już dawno, przyznaję, że inspiracją były drzwi na ostatnim zdjęciu.
Serię tę dedykuję Morlokowi ;)
"Powroty"
Patrzę i ...widzę kolejną serię do cyklu "cricoteka3" + wcześniejsze foty z melonikiem ;-)
Fajna seria dopiero po chwili zauważyłem te 2 kłódki na drzwiach. Podróż z nadziejami a tu takie rozczarowanie.
Powroty2w - rozwałka. Bardzo mi się podoba. Ależ ujęcie, ależ geometria, ależ poczucie głębi...
Rewelacyjny pomysł i wykonanie.
Piękna seria. Może być każde z osobna i jako tryptyk, wyjście-droga-u celu. Jak to u Ciebie wspaniała stylizacja, wybór miejsca i moc przekazu każdego kadru. Pojedynczo zachwycony jestem 2 o której trafnie napisał Salvadhor.
Też podoba mi się 2, świetne miejsce na sesję portretową :)
Pięknie pokazałaś serię 'Powroty',bardzo się podoba.
Coraz lepiej sobie poczynasz. ;)
pozdr.
bez obrazy. modelka troche przypomina wieznia obozu koncentracyjnego...