Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Jest mi niezmiernie miło, że podoba Wam się ten kawałek naszej historii :). Tym duszą też jest zapewne lżej :)
Kilka następnych fotek STU STO STU a najprościej 100.
430. Wolna interpretacja.
431. Również wolna interpretacja :)
432. Przyznam się - znicze przestawiłem z innej części pomnika :)
433. Podobnie jak 429 ale trochę inaczej :)
Bardzo dobre zdjęcia, ciekawie ujęty temat, podoba mi się :)
---------- Post dodany o 10:53 ---------- Poprzedni post był o 10:51 ----------
nocne kadry bardzo dobre :) coś ostatnio "znormalniałeś" fotograficznie...ale mi to nie przeszkadza :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Bardzo dobre zdjęcia, ciekawie ujęty temat, podoba mi się :)
---------- Post dodany o 10:53 ---------- Poprzedni post był o 10:51 ----------
nocne kadry bardzo dobre :) coś ostatnio "znormalniałeś" fotograficznie...ale mi to nie przeszkadza :)
Pewnie stuff się skończył :). Może być też rozdwojenie artystycznej jaźni, doktor Czarny and mister Max.
Miło mi, że nocne wojaże się podobały :)
A co do mnie to wiecie...........hmmmmmm, cztery dych w kwietniu puknęły to się znormalniało :D. A tak na serio to nie mam teraz czasu na pierdoły co nie znaczy, że kilka mi we łbie mi nie świta ;). Ja się jeszcze przebudzę hihi ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Miło mi, że nocne wojaże się podobały :)
A co do mnie to wiecie...........hmmmmmm, cztery dych w kwietniu puknęły to się znormalniało :D. A tak na serio to nie mam teraz czasu na pierdoły co nie znaczy, że kilka mi we łbie mi nie świta ;). Ja się jeszcze przebudzę hihi ;)
Spodobały się, i nie tylko te nocne. A co do znormalnienia to ja już przestałem wierzyć, że w moim przypadku kiedyś to się stanie, no może po śmierci - poważnie to się w trumnie leży:lol: Czekamy na Twe przebudzenie:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
A co do znormalnienia to ja już przestałem wierzyć, że w moim przypadku kiedyś to się stanie, no może po śmierci
Nie martw się podobno normalni siedzą zamknięci w wariatkowach bo nie mogą z nami wytrzymać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Czekamy na Twe przebudzenie:grin:
Ok, lecę do łazienki wstawić głowę pod zimny prysznic to może się przebudzę :)
Pozdro Pozdrawiam :)
W 440 podoba mi się że wyłapałeś to ciepłe światełko z tyłu. Najpierw myślę, że to jakaś magia, a potem wszystko jasne - latarnia :D
No i racja. Trzeba mieć lekką szajbę żeby wytrzymać w tym świecie. Jakbym był normalny to chyba rzeczywiście uciekłbym do zakładu zamkniętego.
1 załącznik(ów)
To nie latarnie to reflektor podświetlający taki monument z 439 stojący na terenie muzeum.
Tutaj lepiej to widać :)
Załącznik 90791
Ale w zakładzie zamkniętym fajne foty można byłoby porobić hihi ;)
A widzisz, bo mi chodzi o te punkty świecące tak ciepło-pomarańczowo tam z tyłu bardziej. To też reflektory, czy latarnie?
Tam dalej to były latarnie.
fajne zdjęcia, i dołączam do opinii żeś nam znormalniał...
Z drugiej strony - ćwiczenie czyni mistrza, prawie pół tysiaca zdjęć i prawię 900 postów w wątku... to musiało kiedyś zaprocentować